Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,nem!
csak délután,meg este.meg éjszaka,meg reggel,ja és napközben!
Kromozott!
nagyon jóóó

másik hír
A magyar DELL mostmár teljes mértékben átvállalja a csomagolási költségeket,termékük vásárlása esetén!
De csak makett XX-et találtál
kukkolni
de ennyire nyilvánosan
szerencsére szarul látok,különben .jóhiszeműen kerestem vmi makett-busát rajta
Na ez milyen dob lehet
Fúúúúj.
Csak a tükröt néztem
tükör?
milyen furcsaságot vesztek észre a képen?
Nem csak téged lesünk és előtted gyorsan bejelentkezünk!
Ja szia!
Sziasztok!Hát Ti mindig itt vagytok?
Sziasztok hazaértem a gurulásból
Szia Csöle!
nekem a pep képén látható moci nyerte el a tetszésem,az motor a másik gbuta

az egy kapszula,érdekesnek tartok vele egy megfordulást,vagy épp kanyarvételeket,,,
szeritem egy turbós hayabusa szive dobog benne,nah az meg nem hosszú távú dolog szerintem...
szép meg buli,de nem mocizás helyett kéne az is tuti, meg nem 18 milla fontért még forintért se!
hólye kocsog angol hol él!
itt kérek elnézést megynilvánulásomért de hát angol mit várunk tölük ...
Concept model with an ultra-advanced mechanism of "fulltime 2-wheel drive" developed with the accumulated ideas of Suzuki engineering staff. The technologies for creating an excellent drivability were also incorporated boldly in the power steering and swing seat. And high rigidity and weight reduction were realized by the adoption of honeycomb mono-cock body made of carbon fiber.

Na ez a NUDI
Zoooo.
Csak szinben változik a k8 1000.
A 600 ára 2,600,000 ft
Nem beszéltük meg a sör kérdést.
Milyen is legyen
Hát...az nem lesz könnyű... Ez kb. olyan mint Sharon Stone helyett a helyi szőröslábú postáskisasszony...
...GTBO nem más, mint egy rendkívül aerodinamikusra csomagolt Suzuki Hayabusa. A kétüléses dolog hajtása is a japán csodamotorból származik, de az ottani 200-nál kicsivel nagyobb teljesítménnyel: a hírek szerint megfelelő szakértelemmel akár 700 lóerő is kinyerhető az 1300 köbcentis blokkból...