Nem mondom hogy "sza",mert nemismerem!De a te vasadba szerintem nem kéne,illetve én nem tanném.Nem arra valo,hogy tuningolják(bármily kicsi is az a tuning).Ha kicsinek itéled vegyél nagyobb vasat!
Ráadásul komoly mérnök emberek tervezik ezeket a joszágokat,komoly ideig!Ha ök egy bizonyos tipusu alkatrész melett szavaztak,annak oka van(élettartam,használhatoság,stb.).Szerintem hagyd ugy,ahogyvan!
Cak ugy megjegyezném(kérdezném),mitöl tuning egy gyertya?
Ebből is látszik tisztelt uram, hogy a Busának menyivel nagyobb a meghibásodási aránya, s ezt a sok mindent meg kell beszélni ill XX-es segítséget kérni! Az XX topikban meghibásodás, ill tuningolán nem nagyon kerül szóba, mert az XX ugy tökéletes ahogy van! (nem kell a gyár hibáit kijavítani)
Baráti üdvözlettel 1 XX-es!
Tudom felkerülök a kapolok listára mindenkinél. De akkor ki lesz az alfahim
Talán nektek van tapasztaltotok "tuning gyertya" téren, Splitfire. Eddig még senki nem használta, csak pofázni tudnak róla, hogy "áááá, biztos szar, nem tudom mi az, de szar".
Hát most asszem Honda CBR-je van szerencsétlenemnek...a lökött Robi bátyjának meg XX-e... Elötte a Robinak volt Goldwing-ja is...Jó húsban lévő gyerek...
Emberek! Rendkívűl szomorúan konstatálom, hogy egykori márkatársunk, sólyomlovasunk Hayabusa69...letért a helyes útról. Elzüllött, elkóborolt, az elméje megbomlott...ujra XX-en ül. Imádkozzunk a lelkéért!
Helyes!
Busa,vagy XX-tulaj,de legyen esze!Nekünk van!Menyabarátomék,meg .......De lehet ök csinállják jol,nemtudom.A lényeg hogy élvezzék!Én azért nem megyek,mert nem élvezném,csak nyafognék,stb.Ugy meg más hangulatát kedvétis elrontom.
Megugye a távitratos multam miatt,én valahogy nemkivánom a hideget!
Köszönöm a kedvességed,de most van a mocin csö!A következöre megint töle veszem!98-ota csak töle veszek dobokat(minöség,ár,tartosság,stb tekintetében) ö a legjobb.Legalábbis nálam,meg jopár haveromnál(akiket én vittem oda).Szerintem hibátlan amit készit,és elérhatö áron!
Értem köszönöm! De azt a 2 rosszponot mivel is érdemeltem ki