Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben igazad van! Ugyanis a mostaninál még a Busa is gyorsabb!
Vigyázz mit írsz!
Különben bajba leszel!
Oksa!
Hát őőőő...angyalbögyörő!
Maistear mi szertünk téged, de tényleg vehetnél majd normális motort, amivel tempósan lehet közlekedni!
Te Menya! Ne fájditsd jobban a szivem miatta!
Mi az, hogy te kis te?
Én mi?
ha erdekel szolj mert van ismeretsegem itt a birinyi salonban..segitek h minnel olcsobban gyere ki
Maistear kapitány tudja, hogy a busásokat csak busán üldözheti! Maistear lazííts..lazííts...és figyeeelj...:
Ezt mondogasd és gyorsan fogsz gyógyulni: Haya...Haya...Bu Sa ....búúúúú...saaaaaa....

De a legegyszerűb ha veszel egyet.
Ne félj tőle majd megszokod, biztosan furcsa lesz hogy van ereje!
Ide húz a barátok miatt!
Ha lejjebb olvasol akkor "látod" a Busa erejét és én erre nem vagyok felkészülve! Külömben sem tudom hovatenni a hordozó rakétát hogy megálljak ugyanis én elfoglalom a motort!
Na majd a buliba meglocsoljuk a lábad is vmi jóféle itallal! Had gyógyuljon! Meg persze belülről is meglocsolunk vele!
Arra a pirosra amitm kihagytál
sztem aze ide huz a szived...
hey miert nem busara?
Hát versenyezni biztos nem futni sem nagyon szeretnék. Én igazából megelégszem ha járni tudok meg hajlik anyira a lábam hogy felüljek a következő XX-re!
Fényre osztodnak!
Haggyad had irogassanak!Igy legalább azt hiszik,motorjuk van!
Uhh basszus!
Itt aztán sokk a hayabusa tulaj!
Nem győzöm megtanulni a neveket!
És tudja és tudja!
Kezded érezni a csíziót picinyem! Különben hogy vagy? Lábad? Mikor tudunk majd versenyt futni?
Nagyobb?Akkor nemcsak a gari ugrik,de a jogsid is!Söt még a bérletvásárlástol is elleszel tiltva!