az enyémbe 1000km van gondolom ég be a gyapot és kevesebb a hangelnyelése
nem fujt ki semmit egy vékony fémháloval van bevonva a csö hogy ne tudja kifujni a gyapotot mint a yosikban
Így van nekem is ezt mondták,hogy csak az idomok sérültek és meg is mutatták volna de én már addigra megtaláltam az enyémet. Valóban szép a motorod és nagyon vigyázz rá a Finster dobok szépen szólhatnak!
Ne hidd az árához képest nem nagy durranás szó szerint az előző motoromon 1200-es bandit a Finster Csaba csinált rá csövet, hát az szépen szólt. Illetve a dob még most is ott pihen a polcon a műhelyben azt nem adtam el vele.
Jah azt tudom hogy sérült volt, de aztán sikerült kiderítenem,
hogy mennyire és láttam a sérült elemeket is!
Nem volt vészes!
A sérült elemeket is kicseréltés és egyben lefényezték az összes gyári idommal!
Nincs rajt matrica minden festett! Hocker festette! Ő valami profi airbrush ahogy a webjén néztem!
Így aztán úgy döntöttem hogy becserélem a TLemre mert megéri!
A motorja jóó, nem vázsérült, és a futóműve sem sérült!
Nem sok az a 13400 km benne!
Nekem jóó lesz! Remélem! :)))))
Én is meg akartam venni még tavaly decemberben a kedvező ára miatt, de mint kiderült sérült volt és még nem tudták megmutatni illetve felkínáltok, hogy ha komolyan érdekel olyan színűre fényezik amilyenre szeretném. Illetve akkor még 2.250.000 volt az ára de az évjáratához képest kedvező volt csak hát ugye sérült ezért inkább megvettem a limitet 2.400.000-ért.
nem fujt ki semmit egy vékony fémháloval van bevonva a csö hogy ne tudja kifujni a gyapotot mint a yosikban
az enyémnek is kezd kiégni a dobja egyre hangosabb
azt is eldobták de az oldalidom csak fültörött volt ,laza csuszi
hogy mennyire és láttam a sérült elemeket is!
Nem volt vészes!
A sérült elemeket is kicseréltés és egyben lefényezték az összes gyári idommal!
Nincs rajt matrica minden festett! Hocker festette! Ő valami profi airbrush ahogy a webjén néztem!
Így aztán úgy döntöttem hogy becserélem a TLemre mert megéri!
A motorja jóó, nem vázsérült, és a futóműve sem sérült!
Nem sok az a 13400 km benne!
Nekem jóó lesz! Remélem! :)))))
De ha én is annyit mennék vele mint ti nem biztos,hogy szebb lenne illetve en minden hétvégén lemosom és úgy rakom el a garázsba.