Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Tornyi.
Üdvözöllek én is köztünk! A paripát Pakson vetted? laci75
Köszi cool13!
:)))))
Tornyi gratula a gépezethez!
HAYABUSA™ 1300 Special Edition - 2003 GSX1300RZK3

NEW FEATURES:

Titanium-nitride-coated inner fork tubes for reduced friction and improved appearance.
Gold-colored brake calipers for improved appearance.

Ennyi vót... Eggy óvári csaj vett egyet nemrég ebből...

http://www.totalmotorcycle.com...
Tévedtem 2004 -ben volt a limitált széria, nyilván azért kérdezték tőlem ,mert az enyém is 2004-es volt.
Egyébként semmi külömbséget nem látok közte csak a fényezésben!
Nekem is RZ van, de csak a színösszeállításban van különbség szerintem!
RZ 2003
R 2003
én nem vélek különbséget felfedezni... bár az oldal teljessége is kérdőre vonható...

haya
Háát nem tom én kétlem hogy más menne bele!
Lehet de amikor a fékbetétet vettem akkor kérdezték hogy mi a típusa a vasnak, állítólag abba másfajta kell!
Én is úgy tudom hogy azt jelenti hogy limitált széria,
de hogy mi a külömbség a többitől fingom sincs!
szerintem az is csak csicsamicsa szempontjából volt limit...
Állítólag 2003-ban is volt egy limitált széria valami erősebb motorral
De a sorszámozott lapkával ellátot Final Edition 2007 az ez: (Sajna csak az amerikaiaknak):
Akkor K.Benji vedd tudomásul hogy a vázad fekete!
Ja enyémnél a vázzal van valami probléma, mert 1500Km-enként gumit kell cserélni...illetve gázzal..vagy vázzal..ehh nemtom... Na jó csak vicceltem:

"Az RZ jelölés a limitált szériát jelenti. Fekete színü a váz, egyszínű fényezéssel, évjárattól függően."

"Copyright by Fistvan Nagymester"
Ell ne hidd csak szívat, elméletileg a 2007-es az RZ széria de nem biztos!
Az R pedig a full folytott változatot jelenti Max 80 loerö
Minden évben van a gyártás során keletkező széria, aminek van vmi pici hibája gyárilag. Na ez a "Z" széria. Nekem is az van, és ez mindig olcsóbb is valamivel.
Sziasztok, lenne egy kérdésem!Nem tudjátok megmondani ,hogy mit mjelent az RZ mert vizsgáztattam a mocit és a bm központ ban lekellett ellenőríztetni mert más állt a motor papírjain mint a moci típusa,a papírokat megkaptam meg minden rendben van de kiderült ,hogy amin ülök nem suzuki gsx 1300 r hayabusa,hanem suzuki gsx 1300 r hayabusa rz.Tehát a lényeg lényegének a lényege ,hogy azaz rz mit jelent a végén?
ÉS a motor működési elve nem nagyon változott az elmúlt 10 évben az alapokat tekintve... Tényleg mit ír a könyve?
800km-ig 5500 (ez kb 160km/h)
1600 km-ig 8000

Okéé!
Benne vagyok! :)))
Jó de akkor a mi motorunkat is bem apó csinálta...
Majd a nyáron meghallgatjuk!
A könyvet Bemapó írta azóta eltelt 10 év!