Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csöle!

Neked mindig be kell szólni
Nem leszünk igy jóba ...
Gyerekek! Hováááá tűnt Daemon Zoo? Most komolyan!
Ezt tényleg nem értem"lehetne feleis",de sürün mondogatm majd ha kérdeznek!Remélem nem valami szitkozodás idegen nyelven!
na ebbol ennyit....de telleg Aurach szep hely! menjunk ma oda a nyaron pls!
Huuuuuuuu!holnap már oktatást is vállalok!
Még kell valamit tudnom?Vagy mostmár profinak számittok?
Aztis!
rontgen ala nem hegesztunk mert ennyi erovel lehetne fele is!
Vagy még ugyse!
Jobb ha forintosittod,akkor jobban fog az agyunbk!Minnél több a forint,annál értelmesebben helyeslünk!Mégha gözünk sincs a dologrol!Szintén szakmai ártalom!
Nagyon sok anekdotát tudnék mesélni,ami velem,és kollegákkal metörtént!
Amikor azzal vizsgálják a varratot! De ez már tényleg off!
Ja...kaja adagot...
Jólhangzik!
A kamionosoknak mindent át kell váltani km-be, csak úgy értik!
Pici voltál mikor születtél!Hányan vagytok 8-an,10-en?Egyszerre gyertek,hogy hamar végezzek!
Maistear barátom,csak 20-fö felett fogad!
Awi!Eztis megjeghyeztem!
Lassan mesetervizsgázom!Ja meg valamiféle röntgen alá hegesztek!Miaz a röntgenalá hegesztés?
mester
merre van merter még a végén sokat kapsz
Horvátország!
Magyarország déli szomszédja,a határtol kezdödik.Van tengerpartja,hegyei,jo utjai.Marha drágák a büntetések!Bp-rieka 520km.
Ja ezis szekmai ártalom!
Az tény hogy sarokban szépet lehet. Nekem is ott jobban ment pl awi-val ott, de még hasonló sem sikerült, az alatt a pár száz kilométer varrat alatt, amit készítettem már életemben! Ügyes vagy!
tolhatunk 1 hosszu hétvégét mondjuk ika-n megszállni végig strand pula 70 km kb csak szerpentin a tenger mellett és a hegyeken át ott sziklaugrás stb
Erre mondják"nem vak ez a lo,bátor"
Egyébként sirnátok ha nem lennék!Külömben kin köszörülnétek azt a ........ nyelveteket!
Simán
Tudod ha kapok,adok is!
Ha te bevállalod,hogy a hegesztés után repeszteszz vele,ö biztos bevállalja!
Milka milka...csokimáz lesz belőled figyeld meg... Szétkenünk valahol...