Szia.Hát ha van kedved hozzánk tudsz csatlakozni.Mi Irsáról megyünk hárman, és olyan 09:40 fele megyünk le a 4-es ről a 442-es re,és ott a Szolnok Szandai repülőtér mellett ha gondolod szívesen megvárunk vagy valami.
Köszönöm mindenkinek aki ajánlott szervizt.
Teljes átvizsgálásra és szeretgetésre, végül a Motorradba vittem. Meg vagyok elégedve, korrekt volt az egész. Elmodtam mit szeretnék, elmondtam hogy fontos lenne ha időre készen lenne. A Munka szépen megcsinálva, a határidő betartva.
Így nekem összességében pozitív.
Friss gumi, friss olaj, friss gyertyák, friss szűrők, fék, kuplung és hűtőfolyadék cserélve. Telószár szimering és villaolaj cserélve .
Indulhatunk.
Nekem ugyanilyen rendszerem volt,csak karbon dobbal,még az is lehet,hogy tőled vettem.Az tuti,hogy a Bódis rendszerhez képest ez csak suttog.Mondjuk a gyárinál meg hangosabb,de annál bármi csak hangosabb lehet.
Sziasztok akraprovic 1db dobot vagy full rendszert keresek 2006 os hayabusára,jobbos lábtartót fékpedállal ha valakinek van az nagyon jó hír lenne.Matricaszettet hol lehet venni?
Kb hány órakkor körül lesz találkozás szombaton ?
Már közben beszéltem bartokatosz al
Úgy néz ki eggyütt gurulunk lefelé
De közben lehet találkozunk..
Köszönöm.
2020 07 11 jó lehet.
Eger bol indulok
Kivel hol tudok csatlakozni??
Teljes átvizsgálásra és szeretgetésre, végül a Motorradba vittem. Meg vagyok elégedve, korrekt volt az egész. Elmodtam mit szeretnék, elmondtam hogy fontos lenne ha időre készen lenne. A Munka szépen megcsinálva, a határidő betartva.
Így nekem összességében pozitív.
Friss gumi, friss olaj, friss gyertyák, friss szűrők, fék, kuplung és hűtőfolyadék cserélve. Telószár szimering és villaolaj cserélve .
Indulhatunk.
Bontódik egy 2005-ös busa! Főtengely, hajtókar kuka! Idomok, váz, fékek, fehérre szinterezett felnik, etc....
https://onlinedekor.hu/motor-m...