Nemrég vettem egy K8-as Gen2 Busát, és jelenleg dupla Acrapovic van rajta, viszont a katalizátorok miatt igencsak szolid a hangja, kérdés az, hogy megéri kiherélni a gyári leömlőből a katalizátorokat, vagy honnan kaphatnék komplett leömlőt amiben nincs katalizátor? illetve lesz-e bármilyen káros hatása utána? (nyomatékvesztés stb)
Üdv uraim csatlakozva bartokatosz szavaihoz, Köszönjük mindenkinek aki eljött Árpi 1 éves megemlékezésére ( egyébként anyukájának is jólesett hogy itt voltatok) úgy gondolom hogy motoroztunk egy jót ahogy Árpi is tette volna.
Tudom,hogy 6000km-t ír a szervizkönyve de én ezt a Motul 300V Factory Linie 10W40-et rakom-raktam minden motoromba és írták,hogy utcai használatnál jobban szereti ha 3000-km ként le van cserélve.És kb az a szép zöld színe addigra kezd változni azért is cserélem mindig.Tudom lehet hülyeség de a szívére nagyon vigyázok
Ha csak nem jársz gyorsulgatni,teljesen felesleges ez a korai olajcsere.6000-et simán elmegy egy minőségi olajjal,anélkül hogy elkezdené csipegetni.A gyári ajánlott csere is 6000,felesleges pénzkidobás ezt megfelezni.Persze ez csak az én véleményem
Hello Uraim!
Valmont mielőbbi gyogyulást kivánok Nektek!
Emlékeztetőül: 25-én vasárnap I. Fazekas Árpád Emléktura,gyülekező Gyöngyös 3-as főut Shell kut a Tescoval szemben 9,30-9,45 kor
Indulás Kékestetőre 10 körül,majd tovább a temetőbe....
Nemrég vettem egy K8-as Gen2 Busát, és jelenleg dupla Acrapovic van rajta, viszont a katalizátorok miatt igencsak szolid a hangja, kérdés az, hogy megéri kiherélni a gyári leömlőből a katalizátorokat, vagy honnan kaphatnék komplett leömlőt amiben nincs katalizátor? illetve lesz-e bármilyen káros hatása utána? (nyomatékvesztés stb)
Köszi.
Szép a géped.Limitált vas,vagy amerikai piacos?Jó a színe.
http://youtu.be/npq_WmcMNug
Zsoltinak/hayabusablack/ köszönjük a turavezetést.
Valmont mielőbbi gyogyulást kivánok Nektek!
Emlékeztetőül: 25-én vasárnap I. Fazekas Árpád Emléktura,gyülekező Gyöngyös 3-as főut Shell kut a Tescoval szemben 9,30-9,45 kor
Indulás Kékestetőre 10 körül,majd tovább a temetőbe....