Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig...ég és föld. Az újabbik javàra
Azért 50 LE-vel nem erősebb csak 24-el meg 11 Nm-rel.
Szia ,az enyém pihen,nem teszem el télire mert néha szép idő van kerülök vele 1et,az is felüdülés,.,Miben más az új haya a Te nem mondható öreg hayádnál?
Nézegetem már én is a 2008 utáni hayákat,de 1 előre nem tetszik,ami hiányzik a mostaniból az ABS,és 50 LE az áttétellel nem variálok ,300km/h klubból nem akarok kilépni.
Sziasztok!ujra busáznék de mivel ugyis áttépiteném ezért sérült példányt keresek!!!! Üdv egrus!
Persze ebben igazad van,és meg is értelek,de így is végigverted a mezőnyt,és megnyerted mindhárom bajnokságot.
Nyilván az ezres pályázni jó a Busa meg dragra.
De komolyan mondom! 1 ez a sport egy pénztemető! 2 hiába teszel meg mindent, hogy nyerj (szabályosan) folyton lesz valaki aki minden szabályt átlépve áll be a rajthoz! Természetesen ha jelzed süket fülekre találsz! Nekem pl: mikor jeleztem, hogy a külföldi versenyző gsx-r 1000 res motorja szabálytalan mert karbon kerekek vannak rajta és ccm növelt azt mondták így kell meg verni!!! Természetesen ki is fújtam az orrát haza is kullogtak, de akkor is.... Milyen dolog ez? És még sorolhatnám a hazai versenyzőket is.... Szánalmas amit művel néhányuk...3. 40 fokba álldogálni akár egy órát is a napon bőrrhuhába! 4 mindezt egy 1500ft os kupáért....!
Voltam a hungaroringen a busával, de valóban nem oda való ez a motor. 2.08 at sikerült mennem vele ami ugye nem egy jó idő az 1000res girnyókhoz képest. Ezért hobbi célra vettem egy k7 girnyót!
Miért előtte a Busával pályázott?
Ezt nem mondod komolyan ugye?
A 402m. Már rég meg untam, vissza gondolva el sem kellett volna kezdeni....
Az igazsághoz tartozik, hogy új Busát szeretnék venni.
Szerintem csak megunta a 402m.
Tibikém teljesen mindegy, nem megy az sem 1 el sem 2 vel! Jóska gyerekkel vetettem egy pálya K7 1000-et, és rá jött hogy a Busát el kell adni!
Van ha kell 70/6321-829
Helló. Nekem van egy arany színű... ifeket663 (kukac) gmail (pont) com
Motoros üdvözlet 2007-es Busámra keresek hátsó felnit .Előre is köszönöm.
Sziasztok,
Hayabusa k9 hűtővízcserénél adódott problémám. leengedtem a hűtővizet, kijött majd 3 liter, a könyv szerint is 2950ml kéne bele, azonban nem tudok 2 liternél többet vissza erőltetni.
Mielőtt megköveztek..., felöntöttem megnyomkodtam a hűtőcsövet szépen elnyelte, majd felöntöttem megbillegtettem a motort,hogy a radiátorba elfolyjon, megint lefogyott belőle, felöntöttem beindítottam elvitte a vízpumpa közben öntöttem utána, leállítottam és felöntöttem újra tele, sapka rá, megjárattam szépen felmelegedett, átmelegedett a radiátor, bekapcsolt a ventilátor, látszólag minden ok. Akkor miért nem ment bele több 2 liternél (oké még a kiegyenlítő tartályba kell pár deci, de 3 liter sehogy sem fér a motorba).
van ötlet? hol hibáztam?
Ha kell van hozzá mindenem.
üdv. 40 e ft.
Sziasztok! Eladó sorba került a motorom esetleg ha valakit érdekel, ne fogja vissza magát. 2014 es.
Helló!Mi az ára a műszer falnak?Az ismerősömet érdekelné.
üdv. eladó 99-07 közötti hayabusákhoz műszerfal, üléspúp ,és fejidomtartó konzol. pestmegye