Üdv Teso!Nagy nehezen elértem Marquez-t azt mondta puha gumit rakat fel ilyen időben már jobban tapad,reméli kibirja a nap végéig,emlitettem neki az Én Pilot Power-emet azt mondta keményen és agresszivan kell huznom hogy megfelelő hőfokon tudjam tartani őket,mondtam Neki teszek rola hogy ne hüljenek vissza!
Üdv. mindenkinek.
Akkor elérkezett a szezonzáró Pécs-túra ideje
SZ E P T E M B E R 30. /szombat/.
Találkozás 09:00 órakor a szokásos helyen, M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP kút. Indulás 09:30 órakor.
- Kis pihenő és egyéb az M6 autópálya 70-es kavicsnál található Újvárosi Pihenőhelyen lévő OMW kút.
Ez az M8 pálya csomópont előtt van kb 4 km- re. 10:15 órakor indulás.
- 138-as kőnél kimegyünk a 6-os útra és ott találkozunk a Szekszárd-Pécs környéki hayabusás ismerősökkel,
kb. 10:45 órakor. Hegesztő /Zoli/ és barátai elvisznek bennünket egy mecseki túrára, majd egy pécsi
"parkoló" motoros rendezvényre, ahol az étkezés- ebéd megoldható.
A többi program időarányosan , majd ott dobja magát.
Ha szombaton rossz idő lesz, akkor vasárnap reggel ugyanez a terv alapján indulás.
I N D U L Ó K:
Sziasztok!DJ már vázolta a haditervet,annyival egészíteném ki hogy a Pécs Plázánál lesz egy minden évben megrendezésre kerülő szezonzáró buli.A tavalyi szezonzárón közel 1000 motor volt 1 órakor egy közös gurulás lesz fel a Széchényi térre,ez azért nagy szó mert egyrészt nagyon szép másrészt a járművek elől zárva van egész évbe.Nagyon nagy élmény ennyi motorossal gurulni csak ajánlani tudom mindenkinek.Lesznek a rendezvényen árusok motoros bolhapiac,veteránok.stunt bemutató,minde ami szem szájnak ingere.Ebédelni a Plázában lehet,van több étterem is Görög,Kínai,meki stb.A szokásos helyen fogunk várni benneteket,M6 Bonyhádi kihajtó,körforgalom utáni bekötő út.Onnan közösen megyünk Pécsre át a Mecseken.Bonyhád-Szászvár-Magyaregregy-Komló-Mánfa-Pécs.A fölvonulás után pedig elmotorozhatunk Orfűre a tavakhoz,a többi pedig adja magát.Köszi hogy elolvastad,gyertek minél többen nem fogtok csalódni.Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk,sziasztok!
Üdv. mindenkinek.
Találkozás 09:00 órakor a szokásos helyen, M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP kút. Indulás 09:30 órakor.
- Kis pihenő és egyéb az M6 autópálya 70-es kavicsnál található Újvárosi Pihenőhelyen lévő OMW kút.
- 138-as kőnél kimegyünk a 6-os útra és ott találkozunk a Szekszárd-Pécs környéki hayabusás ismerősökkel,
kb. 10:45 órakor. Hegesztő /Zoli/ és barátai elvisznek bennünket egy mecseki túrára, majd egy pécsi
Ha szombaton rossz idő lesz, akkor vasárnap reggel ugyanez a terv alapján indulás.
I N D U L Ó K:
Üdv. mindenkinek.
I N D U L Ó K:
Ára?