Igen,én is úgy hallottam hogy leáll a gyártása,sőt a 600- ccm- es motoroké is ,kivéve az R 6- os!!!!! Az új környezetvédelmi előírásoknak köszönhetően.....a 4- tizedet soknak gondolom,de ha sikerül 9.1- végét menni én boldog leszek!
Remélem is,hogy Kunmadáron végre összeáll a vas,és odavágsz,a 9.2 óta nagyon érik már az a jó eredmény.
Azt remélem tudod,hogy nélküled,illetve a segítségetek nélkül sehol sem tartanék!Köszönöm!
Ezzel a kuplungal Bazsi is megjárta.... Neki is csúszott egész nap....! A lamellákat meg nem vitte magával! Pedig ilyen hátszéllel lehetett volna jobb is!
Viszont az a 9.3 is szép! További sok sikert fiuk! Szurkolok nektek!
9.32 volt most a legjobb időm,szar kuplunggal.... ,kunmadárra kijavítjuk!!!! Van még benne bőven....cocoéval ezredre pontosan egyformát mentünk 200-400 métérem!!! Számomra a nap meglepetése a Maier csaba 9.09!!! és a Maico 9.38- a volt!!!! Gratulálok nekik,szép idők!
Amire en elmexem az 8.9es ido volt egyszer de a 9.0 koruli idoket szorta ha jol lattam. Szikszaibalitol 8.7re emlekszem. De tegyuk hozza 2-3tizedes hatszel fujt vegig..nem voltam vegig de jol mentek a fiuk
Mondjuk volt osszesen 15motor abbol volt szuperstreetes ami el se moccant az szallitoautoja mellol
Szikszaibalazs jokat ment de kiemelnem patrikot is hayabusaval vagy albi is latszott bitang eros a motorja. S matyi az ezres gsxrrel is az elso 200meteren fogta a hayabusakat..
Ismét nyert a volt Busám szuper D1000 be! Mondom én nektek Végh Jani tud motort építeni! Ma 8.72 őt ment a kis gyenge szívó! A szuperstritesek 9 alá sem tudtak ma menni!
Ebayen is megkaphatod ha nem akarsz tokolni kb 10 e ha jol emlexem kompletten. En a szogkerben vettem anno a csavarokat es rozsdamentesbol onzaro anyaval darabja 1 e ft..
Aztan a 3centi emelest a kuplung es fekcsovek engedike? Volt amikor annyira feszult abbol is ujat kellett venni nyilvan mar femfekcso lett.
S hogy elegseges e a 3 cm? Nekem nagyjabol erezhetetlen volt. Esetleg a labtartot ha modositod vele egyutt akkor jobban erezheto a pozicio valtas..de az igazi kenyelem komplett turasitas amit persze en sosem tennek de akinek ez az igenye akkor miert ne.
Akinek eladtam a hayabusamat 0 kmes sportsmarttal 18 e kmt ment el vele. Altalaban tapasztalatbol szoktam mondani amit mondok. De nekem mindegy ki mit vesz
Kormányt olcsóbb módon is tudod túrásítani. Ezzel a magasítóval 25mm-t lehet emelni. Csak egy esztergályos kell, pár mérés, és négy új csavar. Nem tudom már hol találtam, de én is gondolkozom rajta.
Azt remélem tudod,hogy nélküled,illetve a segítségetek nélkül sehol sem tartanék!Köszönöm!
Viszont az a 9.3 is szép! További sok sikert fiuk! Szurkolok nektek!
Szikszaibalazs jokat ment de kiemelnem patrikot is hayabusaval vagy albi is latszott bitang eros a motorja. S matyi az ezres gsxrrel is az elso 200meteren fogta a hayabusakat..
Aztan a 3centi emelest a kuplung es fekcsovek engedike? Volt amikor annyira feszult abbol is ujat kellett venni nyilvan mar femfekcso lett.
S hogy elegseges e a 3 cm? Nekem nagyjabol erezhetetlen volt. Esetleg a labtartot ha modositod vele egyutt akkor jobban erezheto a pozicio valtas..de az igazi kenyelem komplett turasitas amit persze en sosem tennek de akinek ez az igenye akkor miert ne.
http://www.ebay.ie/sch/i.html?...
google képkeresés :)
http://www.ebay.com/itm/Suzuki...