Negyed óra és lent is lennél. Ha már gumi kérdés milyen gumit ajánlanátok a motorhoz ami nem kopik el 2000km alatt normális használat mellett?
Értem ez alatt ,hogy inkább túrázgatni nyugisan. Most ahogy nézem 190/50 van fent Michelin road2.
Koszonom neem lakok messze csak 180km
A felni szerintem 6os es soha nem probaltam a 200as gumit azert gondoltam nekiesek eccer. Egykerekezni nemigen kanyarodni normalisan de gyorsan menni igen es legyen tapadas legalabb mint a gyari 190/50nel
Attól függ milyen széles a felni amire rakod . A 200 guminak minimum 6 os felni kell hogy kisimuljon . Ha ilyen vagy szélesebb felnit bedobsz kitilod vele a csúszás határt , semmi több , ill ha /55 akkor nagyobb kerület , hosszabb sebességek , és nem emeli olyan könnyen az elejét , mintha tettél volna előre egyel nagyobb lânckereket . Ha viszont csak 5, 5- colosra raksz 200-ast nem terül ki , hanem gömbölyű marad a felnin , nem lesz szélesebb mint egy 180-as viszont extrém kanyarokat produkálhatsz ha nem vagy beszari , de ide viszont csak /55 öt érdemes , mert a /50es oldala olyan alacsony hogy a falc nem biztonságosan ül a peremen és nagyon "hegyes " lesz a profil ami meglepetéseket okozhat . Meg szarul is néz ki ahogy az oldalfal kifele áll a felnin , ìgy már kanyarba is lődörög a moci mert a felnin kìvül van a érintési pont . Ha Győrhöz nem laksz messze nekem egy Racetek K3 200/55 van a pót felninn odaadom szìvesen , kiélvezkedheted magad ! A mocin meg 180/55 K3 van "normâl" lödörgésre ! Ha viccelődni van kedvem akkor előre megy egy 15 -ös kerèk a 17 helyett , hátulra meg megy a 200/55 , aztán mikor màr ùgy èrzem nagyon tudok , akkor hamar vissza a gyári , mert bajom lesz !
Sracok
Rakott mar vki hayabusara 200as hatsot? Mennyire lesz mas a hasznalat? Marmint a tudomanyos reszet ertem de napi szinten kanyarodas, fekezes kigyorsitas, esetleg fogyasztas(nem mintha erdekelne csak kerdezem) mittudomen micsoda de van erezheto valtozas a 190-55 -hoz kepest?
Akkor nagyjából mindegy milyen kupakot vesz az ember. Lecseréltem a fékolajat meg a kuplungnál is ,elég érdekes színe volt már meg a tartály alján is ilyen barnás trutyi volt amit sikerült szépen kitakarítanom.Most a fagyállót cserélem éppen csak fel jöttem ebédelni meg kimosni a tágulási tartályt mert annak is retek volt az alján.
Sokmindent lehet mondani RRmanra dehogy homok ?
Masreszt a bukosisak kerdeshez is szolnek, valoban huzatos a sisakom de fuldugoval hasznalom mar 160 felett is. Hiaba a premium marka shoei gt-air, de nalam tapasztaltabbak mondtak majdnem minden sisakhoz kell fuldugo. Elvileg ezert talaltak ki a pumpas megoldast lasd scorpion vagy vmi hasonlok de tobb ismerosom hasznalta es ott is voltak huzat gondok
Azt tudom hogy volt egy srac aki 2 ujabb busara is megcsinalta nagyjabol 100e lett a vege ha jol emlexem. De ha megnezed a hirdetesek kozt talan mindeketto epp elado a hahun. A cuccokat az xbiketol vette. Es hat egyenes hattal lehet ulni rajta ami jo ha ezt szeretned.
Vagy csupasz seggu buziknak kell a segget nyalni
Vagy a rosszkislanyok tangajat kell letepkedni es elfenekelni oket az idok vegezeteig ezt siman vallalom
Szerintem ezek most az utcai sportok s nagyjabol 10-13-at elmegy
Értem ez alatt ,hogy inkább túrázgatni nyugisan. Most ahogy nézem 190/50 van fent Michelin road2.
A felni szerintem 6os es soha nem probaltam a 200as gumit azert gondoltam nekiesek eccer. Egykerekezni nemigen kanyarodni normalisan de gyorsan menni igen es legyen tapadas legalabb mint a gyari 190/50nel
Rakott mar vki hayabusara 200as hatsot? Mennyire lesz mas a hasznalat? Marmint a tudomanyos reszet ertem de napi szinten kanyarodas, fekezes kigyorsitas, esetleg fogyasztas(nem mintha erdekelne csak kerdezem) mittudomen micsoda de van erezheto valtozas a 190-55 -hoz kepest?
Masreszt a bukosisak kerdeshez is szolnek, valoban huzatos a sisakom de fuldugoval hasznalom mar 160 felett is. Hiaba a premium marka shoei gt-air, de nalam tapasztaltabbak mondtak majdnem minden sisakhoz kell fuldugo. Elvileg ezert talaltak ki a pumpas megoldast lasd scorpion vagy vmi hasonlok de tobb ismerosom hasznalta es ott is voltak huzat gondok
Gondolom ezt privátba akartad küldeni de így mindenki látja hogy homok vagy
Vagy a rosszkislanyok tangajat kell letepkedni es elfenekelni oket az idok vegezeteig ezt siman vallalom