Az annya ! A service limit 8.8 , nem rossz , de hogy két bár különbséget megenged hengerek között az meg már egyenesen pofátlanság ! Magyarul ha olajcserénél kipotyognak a dugó cgyűrűk , ennek a tesco-s mocsoknak még mindig mennie illik ! Tessék máskor ilyen adatokat csak is privátba küldeni , és nem hergelni a többi szarok tulajdonosait !
Nemsokara megnezem de mosogatnom kell es tojast festenem de utana kuldom az oldalakat..ha nem lenne olyan hayabusas hogy papucsos akkor magamat ugy hivnam hogy papucsbusas
Akkor csak az olajlehúzók engednek át, a kompressziógyűrűk még jók, persze ez sem biztos, csak találgatás tapasztalataim alapján, szét kell szedni oszt kiderül.
Ekecselek az olajat én sem vágom minek cserélte le ilyenre.De elvileg 200km volt benne szép zöldes színű a kémlelőn keresztül.
Én is szeretnék ott lenni a boncolásnál ha odáig jut a dolog de ilyen szerelőt találni aki mellett ott figyelsz hát nehéz kérdés.
http://youtu.be/ChGL3NSGrVk
Hideg vagy meleg motornál szokták nézni?
Én is szeretnék ott lenni a boncolásnál ha odáig jut a dolog de ilyen szerelőt találni aki mellett ott figyelsz hát nehéz kérdés.