Ez jó ,kollégám aki megkérdezte hogy a busában is a swift motor van-e bele is szaladt ebbe bár gondolom nem meglepő Lebeszélte az emberrel hogy megy a robogójához idomszettet venni kérdeztük hova megy mondja Érdre utána kiderült Mátészalkai az ember
Pocses nem kell komolyan venni amiket írunk mert RR Man elmondása szerint mind a ketten sőt ha jól emlékszem hárman denevértejen nevelkedtünk.Csak a harmadik még alszik.
Jujujuj magaslabdaaa
Google kereses serora..lasd a ket képet..melyikre hasonlitasz inkabb
Vagy van egy wikipedia jelentese is de azt megtartom legkozelebbre
Ahaaaaa ertem. Akkor nevet kell valtoztassak mert ez kozel semmmm. Igaz nekem a man-rol nem az jutott eszembe de ok az ilyen elvetemultek miatt atgondolomm
Igazad volt pont a motorhoz mentem de nem legszurohazat alakitani
De egyebkent nyugodtan csinald meg ezt az atalakitast
De ahogy az oregek mondjak a legolcsobb tuning az attetel modositas kezdj azzal hogy megnezed mi van most bar gyanitom az evi ezer kmt kozlekedo elozo tulaj nem nyult a gyari merethez. Igaz a vegsebesseged csokkeni fog de legalabb hamarabb elered azt
Na jó megnéztem én is ki lehetsz és ez jött ki.
Google kereses serora..lasd a ket képet..melyikre hasonlitasz inkabb
Vagy van egy wikipedia jelentese is de azt megtartom legkozelebbre
A gyári lánc van még rajta amin egyszer feszített a 12 év alatt.
De egyebkent nyugodtan csinald meg ezt az atalakitast
De ahogy az oregek mondjak a legolcsobb tuning az attetel modositas kezdj azzal hogy megnezed mi van most bar gyanitom az evi ezer kmt kozlekedo elozo tulaj nem nyult a gyari merethez. Igaz a vegsebesseged csokkeni fog de legalabb hamarabb elered azt