Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En tancsics dijat kerek...
Majd visszaadom ahogy illik...
Mi áááááááááááááá,Ti vagytok az öregek,nektek jár.............
Sok a story!Még a végén plecsnit kaptok! ;)
Tudom tudom.....
Mint Én,betartom a szabályokat nem idegeskedem és nem akarok senkit se nyakon vágni kivéve a renit.....
En csak egy jambor motoros vagyok
Madi Gabi!Boldog névnapot! ;)
Mint Te......
Ez csak akkor van,ha egyedül vagyok!Csapatban korrekt vagyok,betartok mindent a csapat érdekében!Ne ítélj amíg nem ismersz!
Ez csak is a te döntésed! ;)
Tibiii
Azt hittem kemeny vagy. .
Keresnék Pesten berendezett albérletet!
Köszönöm mindenkinek!
Gáborok!
Gáborok!
Remek minden elismerésem....tökös vagy

Majd cserébe velünk szívóznak akik megállunk ..és azonos megítélés alá kerülünk a "tökös " motorosokkal ..
....eddíg egyszer sem értek utol!...pedig nagyon igyekeztek 3 autóval is! ...na meg a 2 motoros rendőrről nem is beszélek!
....nem kell megállni sohasem!Csak ha tankolsz,vagy ha hazaérsz! ....én már rég nem állok meg....inkább visszaváltok!
Boldogat a Gáboroknak!
Boldog névnapot Nagyapó!
Üdv Uraim! Ilyen hideg időt még öregapám se látott! Reggel -7 volt most meg -2 egy dekát nem olvad és fúj a szél mint az állat! Még jó hogy szerdán mentem egy kört!
A cél kettős lenne, egyrészről lekerüljön a gyári műanyagtemető, másrészt rendünk őrei ne álligassanak félre minden bokornál. Namost ez minimum a második kitételnek nem felel meg :)
Nézd meg a képeimet...ott egy példa! ;)
Továbbra is várom a rendszámtábla tartókról a véleményeket, milyet és hol vegyek. Bár ahogyan kinéz az idő, még van két hónapom :)

Azt a vetrásat használja valaki? Most vagy az én Busám amorf, vagy az feszül rajta, de igénytelenül...