Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap feltettem a vezláncot..Tök mázli mert a 2005-ösön a felső lánckerekeken belül is van jelölés.így simán ment. ha lesz idő megnézem megint a hézagokat meg a szinkront az goo.
Az új hajó becsíp óránként akár 30 litert is. Nem mindegy. Meg szorozd fel a "nem most vett benzin árának"különbségét is.

Ezért írtam hogy nem kis kannázgatok.Ha meg marad a többibe is akkor azt töltöm.
Ismerek egy srácot ( Timi kollégája), cbr 600 asa van elmegy rak bele etanolt meg 95 öst és az a végén felspécizi 98 assal. Többe van az egész faszsága mint ha rendesen tankolna ,és össze vissza pancsolja azt a pár litert.
Isten éltesse az Ágneseket!
Akkor te spórolsz minden hónapban 4000 forintot, tudsz élni barátom!
Én a kis kancsós pancsolást meguntam. Veszek 100 liter benyát meg 40 liter etát azt itthon összerázom az egészet.
Évjárat?
Bár a Mol-ra esküsznek a régi és az új Busa tulajok is!
Akkor kipróbáljuk, 100ft-al olcsóbb. Nem mindegy. Bár ha sz....m a pinzt,nem érdekelne.
Helo
Fél éve vettem egy hayabusát, és tavasszal olajat fogok cserélni. Annyi segitséget kérnék, hogy melyik olaj volna a legmegfelelőbb bele.
Én minden járművembe kipróbáltam a 10 liter benyóhoz 4 liter etát.
Úgy nem nagyon érezhető a különbség.
Én már tavaly is használtam!
Semmi gond nem volt vele!Az autóba is simán beletöltöm,benzin nélkül!Benzint 1/6-ba csak -5 fok alatt keverek hozzá!Amúgy simán müxik vele!
...hát tudod..... .
Én kérek elnézést
ÉLJEN!
José!Szombaton reggel 6.30-tól a VIII.-ker Homok u.4-6.ban leszünk a Vöröskereszt Konyháján!
Köszönöm José!
üdv , én probáltam etanolt a bestiámba, fele felébe, megérezte a gép, de legalább kiganézta az injektorokat, , de a kocsimba már majdnem 1 éve igy használom, semmi baja, baja nem lessz a gépednek az biztos max egy picit erötlenebb "öregurasabb lessz", én nem mertem tartósan ugy használni, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. üdv
Hello!
Mr. szóltam azt mondták elképzelhető, hogy ott lesznek!
Üdv.
Bioetanolt tankolt már valaki a szekérbe?
Jövő vasáűrnap tudunk csak átugrani,otthon leszel?
Szombaton Monoron vagyok egy 200 fős gálavacsorán!
Nem is a tiédről beszéltünk! .
Üdvözletem mindenkinek
Szívesen ! Őrülök hogy jó helyre került!