Tegnap feltettem a vezláncot..Tök mázli mert a 2005-ösön a felső lánckerekeken belül is van jelölés.így simán ment. ha lesz idő megnézem megint a hézagokat meg a szinkront az goo.
Az új hajó becsíp óránként akár 30 litert is. Nem mindegy. Meg szorozd fel a "nem most vett benzin árának"különbségét is.
Ezért írtam hogy nem kis kannázgatok.Ha meg marad a többibe is akkor azt töltöm.
Ismerek egy srácot ( Timi kollégája), cbr 600 asa van elmegy rak bele etanolt meg 95 öst és az a végén felspécizi 98 assal. Többe van az egész faszsága mint ha rendesen tankolna ,és össze vissza pancsolja azt a pár litert.
Én már tavaly is használtam!
Semmi gond nem volt vele!Az autóba is simán beletöltöm,benzin nélkül!Benzint 1/6-ba csak -5 fok alatt keverek hozzá!Amúgy simán müxik vele!
üdv , én probáltam etanolt a bestiámba, fele felébe, megérezte a gép, de legalább kiganézta az injektorokat, , de a kocsimba már majdnem 1 éve igy használom, semmi baja, baja nem lessz a gépednek az biztos max egy picit erötlenebb "öregurasabb lessz", én nem mertem tartósan ugy használni, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. üdv
Ezért írtam hogy nem kis kannázgatok.Ha meg marad a többibe is akkor azt töltöm.
Ismerek egy srácot ( Timi kollégája), cbr 600 asa van elmegy rak bele etanolt meg 95 öst és az a végén felspécizi 98 assal. Többe van az egész faszsága mint ha rendesen tankolna ,és össze vissza pancsolja azt a pár litert.
Bár a Mol-ra esküsznek a régi és az új Busa tulajok is!
Fél éve vettem egy hayabusát, és tavasszal olajat fogok cserélni. Annyi segitséget kérnék, hogy melyik olaj volna a legmegfelelőbb bele.
Úgy nem nagyon érezhető a különbség.
Semmi gond nem volt vele!Az autóba is simán beletöltöm,benzin nélkül!Benzint 1/6-ba csak -5 fok alatt keverek hozzá!Amúgy simán müxik vele!
Mr. szóltam azt mondták elképzelhető, hogy ott lesznek!
Bioetanolt tankolt már valaki a szekérbe?
Szombaton Monoron vagyok egy 200 fős gálavacsorán!