5000-nél ez sem fog többet elmenni, ha megfelelően használod a motorodat. Inkább vennék használt profilos versenygumit, 3 hátsót meg 1-2 elsőt, olcsóbban kijön ugyanannyi kilométerre való, a tapadást össze sem lehet hasonlítani ha bemelegedett, a kezelhetőség meg nagyságrendekkel jobb a hegyesebb profil miatt. Az egyedüli hátrány esőben jelentkezik, ott nem igazán lehet vele hasítani, bár ezzel a Michivel sem.
http://snowfox.hu/hir/Michelin... Szép estét kívánok mindenkinek! Tud valaki véleményt mondani ezekről?
Azonkívül, hogy rohadt drága!
Az meg rohadtul nem érdekel, hogy 1kg-mal könnyebb... Próbálta valaki?
no,mizu hayabusa tulajok?
mindenkinek boldog új évet kivánok!
azért nem irtam eddig,mert kint voltam egy kis csapatáson spanyolországban.
miután 19 másodperccel megdöntöttem a moto gp legjobb idejét,haza is jöttem.mert igy már nem kihivás...
sok moto gp,és superbike-os csapat főnöke tologatta az orrom alá a milliós szerződéseket,de mondtam nekik,hogy menjenek a picsába innen,mert ugye sietnem kellett haza,mert ma má munkanap volt
nos tömören ezért nem jártam errefelé,ha érdekel egyáltalán valakit....
Sikerekben, Kilométerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánok mindenkinek!
http://snowfox.hu/hir/Michelin...
Azonkívül, hogy rohadt drága!
Az meg rohadtul nem érdekel, hogy 1kg-mal könnyebb... Próbálta valaki?
igen nem változom.tudod:bolond lukból a bolond szél...
szilveszterkor meg a csajomat ápoltam.egy kortyot sem ittam...
de szerintem kurva jól motorozok...szerintem...
mármint,hogy nélkülem buzulgattok...
mindenkinek boldog új évet kivánok!
azért nem irtam eddig,mert kint voltam egy kis csapatáson spanyolországban.
miután 19 másodperccel megdöntöttem a moto gp legjobb idejét,haza is jöttem.mert igy már nem kihivás...
sok moto gp,és superbike-os csapat főnöke tologatta az orrom alá a milliós szerződéseket,de mondtam nekik,hogy menjenek a picsába innen,mert ugye sietnem kellett haza,mert ma má munkanap volt
nos tömören ezért nem jártam errefelé,ha érdekel egyáltalán valakit....