Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez az!
de nem mertem csak éppenhogy menni,mert befosatott az a moslék a kedvenc kanyarom ivének közepén!
szopás volt...
5 perc
A karmantyút így raktam be, de egyszerűen nem akar felkeményedni a kuplungom, hiába pumpálom, és légtelenítem.
Titteletem.

Szakik, egy kuplung légtelenítés mennyi idő? Mert vagy én vagyok balf..., vagy szar került a palacsintába.
Te Cool!
Nekünk ott már gazdagon lent szokott lenni a térdünk!
Ellágyultál,vagy mi van?
Morgan Freeman!
Biri!Gratula az Undertrail-hez! Végre....
A feszítők közül csak a felsőt tudod teljes szétszedés nélkül kicserélni!
Kriszta
Thx!

Majd kinyomtatom neki mikor összedobja
Végre napsütés reggel....
Szép reggelt
Bocsánat!Sok volt ma a miniszterekből,meg az államtitkárból,és a szokásos sleppből...Herci!
Szép napot mindenkinek
Nagyon olcsón ( 12 ) eladó!
Timinek
Hahó
Természetesen meg lesz a beszámoló, hogy mit vettem. Az xx,és busa után vagy valami nagy változás, vagy újabb busa.
Jó reggelt!
Csak nem VFR1200 lesz helyette?!
Remélem az új gépről (bármi legyen is az!) is beszámolsz majd!
Sziasztok, jó reggelt.
Eladóvá vált szeretett mocim motor csere véget. 2005. 05 évjáratú, 16000km-rel, második tulaj, 2012. 07-ig műszakival. Sok plusszal pl: sport kipufogok, túra plexi+gyáriak, emelőszem (hátul),felni csík,karbonozás az első sárvédőn, tank.utas kapaszkodó,ülés púp,tükrök,kormány súlyvég,index hátul(ledes). 3000km futott gumikkal. Hát röviden ennyi. Ár:1500000ft az ár fix. Tudom van olcsóbb de nem biztos, hogy ilyen az állapota. tel:70-542-9308.
Herci!
Köszi, pont erre gondoltam!
már akartam mondani,hogy ilyen volt a 2/a vácnál,amikor legutóbb arra jártam.
ezmiez?
Sajnos meg kellett válnom tőle!
Most egy K4 ezres van de úgy néz ki ez is megy holnap TLR csere! :(
Építkezni fogok és kell a pénz!

Nagyon sajnálom a busát életem legjobb motorja remélem még lesz ilyen motorom egyszer!