Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, csak gondolom ...
Ha biztos lennék benne, akkor nem kérdezném....
Ha tudod a választ akkor miért kérdezed? -csak egy kötekedés nélküli kérdés volt-
Sajnos a gyakorlat azt hozta, hogy gond...
Amikor Agonál volt a motor többször is lefagyott a számítógépe, az Fi tuner mérnöke is eljött megnézni, és azt mondta, hogy az összekötőkábelen összesed valami zavart, amit akár a gyertya is okozhat.
És voltam olyan hülye, hogy még akkor sem esett le nekem, hogy rossz gyertya van a motorban.
2009-ben amikor rángatott a motor, akkor raktam be próbából, hátha az a baj, és ott is maradt.
Ez is jó példa arra, hogy mennyire oda kell figyelni az apró részletekre is.
Elvileg nem, mert az R jelzés a zavarszűrő ellenállásra utal. De azért inkább olyat vegyél bele, amilyen kell.
F.István!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy okozhat e problémát, ha a CR9E gyertya helyett C9E volt a motoromban?

Amikor tavaly szerelőnél volt, akkor szólt, hogy nem frankó és cseréljem ki, de megmondom őszintén elfejtettem, és csak most jutott eszembe....
Akkor hát joccakát
Nemes, szép cselekedet!
Boldog névnapot kívánok az Attiláknak!
Üdvözletem mindenkinek!

Boldog névnapot minden Attilának
Gartulálok a programhoz,
mert ha kicsi is de csodák léteznek és lesznek Ezen kis csoport eberek lévén!
üdvözlet
UI:Boldog névnapot Attilláknak!
Nem nagy dolog...
erre nem lehet mást mondani mint,hogy le a kalappal!
de komolyan!
még jó,hogy vannak még ilyen emberek!
Atillák!
Nagyon sok boldog névanapot kívánunk!
Mr.+Mr.-né!
Lájkoltam Uram!
azt beszélik, ebben a városban nincs már egyetértés.

azt beszélik, ebben a városban nincs nincs már hit.

azt beszélik, ebben a városban nincs már becsület.

nincsenek hősök, nincs dicsőség.

hát örömmel jelenthetem, hogy van! mert van egy kis csapat, aki mert nagyot álmodni, és azt mondta, meg tudunk etetni ezer embert is, ha kell. mert össze tartozunk mind! és január 22. én, megtörténik a csoda, mert ez a falka elindul, és megetet ezer hajléktalant, szegényt, vagy csak aki éppen éhes. január 22. a dicsőség napja lesz, mert bebizonyosodik, hogy ebben a városban még van egyetértés, még van hit, még van becsület. és még vannak hősök is. üdvözlet a kutyafalkának!
Sziasztok
Pécsen ragyogó napsütés. Elővettem a vasat és gurultam egy kört.
Ku...va jóóóóóóóóóóóóóóóó volt! Lassan jön a mi időnk, remélem.
Üdv-Mészi
Szép napot!
Boldog Névnapot Kívánok Attila!
Sziasztok!
S.O.S. lenne eladó egy 120/70ZR17+190/50ZR17 (W) TL ContiSportAttack Continental Párban!Kb 500km-ert ha mentek karácsonyra vettem mgamanak, sajnos most pedig pénzügyi helyzetem miatt elkell adnom őket nagyon de nagyon gyorsan!Ha valakit érdekel kérem azonnal jelezze az adatlapomon lévő mail-címre!
Ár 40 körül odaadom!Garanciát természetesen vállalok rá!
Jó reggelt. B.Névnapot ma az Attiláknak, holnap meg az........

Névnapok: Gyöngyvér + Anasztáz, Apollinár, Apollinária, Erhard, Ince, Jukundusz, Jutas, Jutocsa, Kövecs, Polina, Polla, Szevér, Szeverin, Szeverina, Szörénd, Szörény, Tácia, Tas, Virág, Zerénd, Zerind
Hepi Ati
Isten éltessen az minden Attilát