Ennek a löttynek nem is igazán az olcsóság az előnye, hanem az, hogy egyrészt tisztán tartaná az injektorokat, másrészt pedig a szinte korlátlan kompressziótűrése miatt az egekbe lehetne emelni a sűrítést, meg egy kis előgyújtás szabályzással jól meg lehetne növelni a teljesítményt.
Ha jól számolom a +20% üzemanyag árát akkor kb. 30 forint a különbség literenként, 40-60 % arányú keverés mellett 240Ft/ tank a megtakarítás, szerintem nem ér annyit, egy fagyi többe kerül.
Engem is lehet kövezni!
Nem, én az én motoromról írtam. Egy gyári esetleg elbírhatja, de nem árt, ha egy lambda szondás padon végigméritek, nehogy esetleg a kevés befecskendezett mennyiség miatt a detonációs égés miatt leolvadjon a dugó...
Én szívesen itatnám az enyémet, mert nem tartom eredendő bűnnek a dolgot. Csak az a baj, hogy az enyémben az injektorok szerintem annyira a határon dolgoznak, hogy a +20%-nyi üzemanyag mennyiséget, ami kb szükséges az E85-höz csak másik (horribile dictu Honda CBR1100xx vagy S2000 ) injektorokkal lehetne befecskendezni. . .
Lájkoltam Mester!Én is ezt a gondolatot osztom!
Én bele lövöm azt a 95-öst,ha szülinapja van a drágámnak,akkor 98,vagy Vpower!De mást nem!Én nem itatom az Álmaim Netovábbját mással! Azt nem Neki találták ki....
Elnézést.....ne haragudjatok,de én ezt gondolom...
Akkor azt mondod majdnem 1 lityi benya : 1 lityi eta arányú keveréket nyomatsz a Busa tankba is ?
Mik a tünetek, és mennyit "fújattál" már ki a kéményeken ?
Ki szeretne velem elcserélni egy -a képen látható- olajcsőt készpénzre? Én adnám a pénzt, te az olajcsövet! :)
feket663 szakvéleménye alapján itt jó esélyekkel nyélbe tudom ütni ezt az üzletet!
Köszönöm és ÜDV!
Nyáron nem igaz mert egy kinti hétvége alatt elmegy simán 100 liter.
Engem is lehet kövezni!
Köszi a "tippet" célba ért a dolog :)
Akkor azt mondod ne nagyon erőltessük Etánkat ?
Üdv.Huba
Én bele lövöm azt a 95-öst,ha szülinapja van a drágámnak,akkor 98,vagy Vpower!De mást nem!Én nem itatom az Álmaim Netovábbját mással! Azt nem Neki találták ki....
Elnézést.....ne haragudjatok,de én ezt gondolom...
Akkor azt mondod majdnem 1 lityi benya : 1 lityi eta arányú keveréket nyomatsz a Busa tankba is ?
Mik a tünetek, és mennyit "fújattál" már ki a kéményeken ?