Érdekes..... A lábtartó ki lett cserélve,ezzel jobban lehet érezni a motort,de a gumi.......katasztrófális párosítás....
A Sólyom nagyszerűen néz ki,de ezekből a szögekből semmi komolyat sem látni!
Üdv fiveurban!
Erről a gépről volna szó: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_hayabusa_gsx_1300_r-4017
646
Lehet, hogy csak én vagyok kissé pesszimista, de mikor rákérdeztem arra, hogy csúsztak-e a mocival, az volt a válasz: ..nem, de bele lett fényezve a bal oldalába egy helyen mert eldőlt kitámasztóról...
A gyári dob sincs már meg... Első tulajtól lefoglalta az apeh, a mostani tulaj úgy jutott hozzá... Na már most vagy megfektették azért lett belefújva és azért nincs meg a gyári dob, mivel az egy zakózás során földet ér egyből... v téll eldőlt és a dob meg az előző tulajnál maradt... Szervízköny nincs ide írva, de rákérdezek arra is...
Azt mondta h teljesen rendben van a motor, minden kopóalkatrész hibátlan rajta, kivéve hátsógumó..az látszik is a képen, hogy kockásra seggelte valaki... :)
...hát nem tudom... szerintetek? :)
Üdvözletem minden kedves motyoros társnak! :)
Motorvásárlás előtt állok és szeretném kikérni egy 'Busa koptató' véleményét pár dologról. Nem szeretnék fenntartani senkit se... lényegre törő és rövid kérdéseket bombáznék az illetőre, mivel pár nap múlva mennék meglesni egy Hayát és h ne érjen meglepi, hátha elláttok pár jó tanáccsal :) A motort Dorogon (pestmegye) nézem meg, ha netán valaki a környékén él és tudna (motor adategyeztetés után) infót szolgáltani arról a bizonyos mociról, hogy nem e volt törve v milyen állapotú etc... egyenlőre ennyi a hülyeségeimből... előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
válaszok akár itt akár msn-en: s.christiano2006@hotmail.com
Sziasztok
Ha jól emlékszem H4.