Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gabe1000!
Ha jól emlékszem H4.
Érdekes..... A lábtartó ki lett cserélve,ezzel jobban lehet érezni a motort,de a gumi.......katasztrófális párosítás....
A Sólyom nagyszerűen néz ki,de ezekből a szögekből semmi komolyat sem látni!
Üdv fiveurban!
Erről a gépről volna szó: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_hayabusa_gsx_1300_r-4017
646
Lehet, hogy csak én vagyok kissé pesszimista, de mikor rákérdeztem arra, hogy csúsztak-e a mocival, az volt a válasz: ..nem, de bele lett fényezve a bal oldalába egy helyen mert eldőlt kitámasztóról...
A gyári dob sincs már meg... Első tulajtól lefoglalta az apeh, a mostani tulaj úgy jutott hozzá... Na már most vagy megfektették azért lett belefújva és azért nincs meg a gyári dob, mivel az egy zakózás során földet ér egyből... v téll eldőlt és a dob meg az előző tulajnál maradt... Szervízköny nincs ide írva, de rákérdezek arra is...
Azt mondta h teljesen rendben van a motor, minden kopóalkatrész hibátlan rajta, kivéve hátsógumó..az látszik is a képen, hogy kockásra seggelte valaki... :)
...hát nem tudom... szerintetek? :)
Sziasztok! Kis segitséget kérnék! xenon vásárlás előtt állok és nem tudom a (régi) busa országúti izzó tipusát! köszi elöre is
Sőt!
Busacsabi
Én is minden Istvánt köszöntök!
Jesszuska...ezekkel a képekkel vallatni lehetne
Fistván!
Sok boldog névnapot kívánunk Neked!
Még alszik............
Köszöntünk Kiddy!
Morgan Freeman!
Tegnap Mig-29-es pilóták teszteltek Csepelen.A Hayabusa érdekelte őket konkrétan!
Menya!
Told fel a képeket!
Kiddy kérdezz!
Üdvözletem minden kedves motyoros társnak! :)
Motorvásárlás előtt állok és szeretném kikérni egy 'Busa koptató' véleményét pár dologról. Nem szeretnék fenntartani senkit se... lényegre törő és rövid kérdéseket bombáznék az illetőre, mivel pár nap múlva mennék meglesni egy Hayát és h ne érjen meglepi, hátha elláttok pár jó tanáccsal :) A motort Dorogon (pestmegye) nézem meg, ha netán valaki a környékén él és tudna (motor adategyeztetés után) infót szolgáltani arról a bizonyos mociról, hogy nem e volt törve v milyen állapotú etc... egyenlőre ennyi a hülyeségeimből... előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
válaszok akár itt akár msn-en: s.christiano2006@hotmail.com
Sziasztok
Joci, ez neked már csak rövid ideig adatik meg
Szép napot mindenkinek
Táncosnak is elmehetsz.....
boldogságot,békességet...mára is!
Te parkett ördöge!
Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!