Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van még egy lehetőség, célszerű megcsinálni, ha tudod, hogy nagyobb terhelést kap a segédváz:
Köszönöm! Akkor tovább keresgélek, hátha találok valami jó kidörgőt.
Szia! Azóta láttalak az újabb géppel, meg mondták a kollégáid is, hogy kifogtál egy jobbat, mint az előző. Sok sikert hozzá!
Hóeséses szép napot mindenkinek
Ez a dolog igazándiból azoknál a modelleknél veszélyes, amelyek még alu segédvázzal voltak felszerelve (1999-2000), utána már vasból van, az már nem fog eltörni akkor sem, ha csomagtartókat meg nehezebb utast szállítasz vele. Erre a két évjáratra viszont nem nagyon javasolt 4-1 rendszer, de még sportdob sem, mert úgy van tervezve, hogy a dob is részt vesz a farokrész erőinek felvételében.
Köszönöm a tájékoztatást. Mekkora koponya vagy Öreg /már csak a pár év különbség miatti tisztelet miatt/, az adatlapon nem szerepelt, csak a hirdetésben. Ellenben akkor tudomásom szerint a Bandit már nincs meg.
De ha megnézed az adatlapját Ő konkrétan Békési, és árulja a Banditját!
Üdv. András.
Nem Békési vagy véletlenül? Mintha anno nov. elején ezt a motort állítottam volna meg, berény felől jövet. Ha tévedek bocsesz.
Te is jöhetsz bármikor
És én?
Oké rendben
Aha Valamikor eljöhetnétek lemeózni
Igen ! Csak én nem vételi szándékkal
Nyugodtan Benned megbízom mert a fiukat szereted
Ez mán az új szoba ugye?
Te is az első tárcsát figyelted?
Cuki!

Jó a cucc rajta.
Ha gondolod akkor 16 év múlva szívesen vigyázok rá
Lánc+kerekek, fékbetétek, olaj+szűrők kicserélve.
Van-e még valami?
Nem 2005?

mert már az enyém is az.
Fékbetétet kéne cserélni
Köszi az infót! Jó hétvégét!
Üdv!
Szerintem a meggyengítés csak legenda, főleg, hogy a 2006-os évjáratnál már erősített segédváz van.
Üdv Mindenkinek! 2006-os busához szeretnék kipufogópárt, vagy rendszert. Nekem a jó hang a lényeg és rövidebb legyen a gyárinál .Láttam Bódis 4az1-bét, de azt hallottam, hogy az egy oldalas rendszerek elgyengíthetik a segédvázat. Létezik ez?