Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7000-res fordulatra számoltam, 4 - 1 rendszerhez! http://www.freeweb.hu/gyuszko/...
De ez gondolom állandó keresztmetszetre vonatkozik. ha kónuszosan tágul, akkor már teljesen más adat jön ki. Vagy a másik variáció az lehet, hogy a Suzukinál nem tudnak kipufogót csinálni...
Ezt egyébként milyen üzemi fordulatra adták meg, mert gondolom az sem mindegy...
Klassz! 2 méter 60 centi az ideális csőhossz!
Bocs, hogy ilyen későn válaszoltam...
266 fokot van nyitva, maximális emelkedés 8,6 mm, szelepátmérő 27,5 mm a szelepszár átmérője pedig 5 mm.
Halló halló Feket663!
Szeretném tudni a K8-as Busa kipufogó szelep nyitási szögét!
Más komoly érdeklődőket is várok, ha vannak!
Békéscsabán qula idő, eső, no happy és sunshine.
Királyok vagytok
No?
Mi a helyzet így kora reggel?
Csak igy tovább!
Szoritunk itthon páran.....
Tittelett!
Luxenburgból lopom a netet Mr.-né laptopjáról!
Szerencsésen zajlottak a dolgaink,a Svájci csapattal főztünk,elméletileg nagyon jól sikerült,dícsértek a vendégekés a Hazai hozzáértő kollegák,150 embert etettünk meg,és mellette besegítettünk az ellenünk versenyző Svájci csapatnak is,adtunk nekik dessertet,mert az övék elfogyott valami oknál fogva,holott ők még délután 14,30 kor is ételt osztottak,míg a miénk már 13,30-kor ki lett adva mind...de nem szabad elbízni magunkat,a Zsűri megdicsért minket,és megfogadtatta velünk,hogy két év múlva feltétlenül ott leszünk Erfurtban is a Szakács Olimpián megint.....így reménykedve,és kéztördelve várjuk,a
Nekem még mindig nem jött semmi.
hmm micsoda forgalom
A Bandit dobfelfogatása megegyezik a Hayabusáéval? Vagy csak annyiba hogy ez is az is 3 csavaros?
Biztos lefőzi Őket!

Szorítunk Mr.
Hajrá MR!
Sziasztok!
Mister megkért, hogy tolmácsoljam szavait, amíg tart a verseny.
Megérkeztek rendben,bár az út hosszú és fárasztó volt a buszon.
Megnézték a konyhát ahol holnap a verseny zajlani fog, vásárolnak most,majd próbálnak pihenni egy keveset.
Reggel 7 órakor kezdenek. Hajrá fiuk!