Jaj, de csúnyán mondtad. hazugság helyett mondd azt, hogy nem bontja ki az igazság teljes szeletét... Amúgy egyetértek, nekem Csunderlik Csaba is ezt mondta.
szeva tehetsz bele bármit akkor is enni fogja én eddig 1 busát sem láttam hallottam ami nem ette volna aki azt mondja nem esz az vagy 4000 es fordulaton motorozik vagy csak szimplán hazudik
Sziasztok! Szeretnék szakmai tanácsot kérni, ha valaki tudna segíteni. A sólymom 2.-fokozatban kb 7-ezres fordulatnál meg-meg ugrik mintha rá kuplungoznék. A mociban 22-ezer km.-van. Egyik napról a másikra kezdte. És ha még tudnátok valakit aki meg is tudja javítani azt megköszönném.
Örülj neki, hogy csak annyit eszik. Az enyém perpill. megeszik 4-5 decit 1000 kilométerenként, és még az is majdnem normális. 6000 alatt 7 deci az semmi, teljesen normális. Ez nem Honda! A haveromé 2500 kilométer alatt megevett 3 litert, na az már sok, rá is ment a főtengely... Nézni kell a szintet mindíg és ha hiányzik belőle, akkor utántölteni. Egyébként hogy mérted ezt az olajfogyasztást?
Oszt azt eszi?