Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép reggelt!
Oszt azt eszi?
mert nem jársz vele... akkor is lassan.
mol 20w50. na ezt zabáld ha tudod! Mondtam neki és beleöntöttem!
hát az enyém nem nagyon eszi haverom.
csak nagyon kicsit.de annyit a tiéd is az tuti!
Castrolt nekem nem csipegeti... hanem zabálja Most Motul lesz terítéken, meglássuk...
Átlépve a 30000-et nekem is kezdte a csipegetést

.
Szálkásít 112-ről 115-re
Jaj, de csúnyán mondtad. hazugság helyett mondd azt, hogy nem bontja ki az igazság teljes szeletét... Amúgy egyetértek, nekem Csunderlik Csaba is ezt mondta.
Hallod five! Hiába ez csak egy suzuki...
szeva tehetsz bele bármit akkor is enni fogja én eddig 1 busát sem láttam hallottam ami nem ette volna aki azt mondja nem esz az vagy 4000 es fordulaton motorozik vagy csak szimplán hazudik
Oké kipróbálom a valvolint,de ha azt is eszi, marad az étolaj. Abbol annyit eszik majd amennyit csak akkar
Ja meg hogy Castrolt! Azt igen szereti csipegetni!
Minek?
Az a baj hogy félszintit tettél bele!
Van olyan aki pl 15w 40 v 20w 40 v 20w 50 használ?
Tegyél bele 10-40W Valvoline Durablend-et!
Castrol 10 40 félszontetikus
Az új busa egy teljesen másik állatfaj, sokkal kisebb tűrésekkel...
Váltó sajnos. Léptetővilla, fogaskerekek +munkadíj kb 100e.
Sziasztok! Szeretnék szakmai tanácsot kérni, ha valaki tudna segíteni. A sólymom 2.-fokozatban kb 7-ezres fordulatnál meg-meg ugrik mintha rá kuplungoznék. A mociban 22-ezer km.-van. Egyik napról a másikra kezdte. És ha még tudnátok valakit aki meg is tudja javítani azt megköszönném.
Kopp-kopp-kopp 46000 és egy gramm sem hiányzik cserétől-cseréig!
Örülj neki, hogy csak annyit eszik. Az enyém perpill. megeszik 4-5 decit 1000 kilométerenként, és még az is majdnem normális. 6000 alatt 7 deci az semmi, teljesen normális. Ez nem Honda! A haveromé 2500 kilométer alatt megevett 3 litert, na az már sok, rá is ment a főtengely... Nézni kell a szintet mindíg és ha hiányzik belőle, akkor utántölteni. Egyébként hogy mérted ezt az olajfogyasztást?
Majd Feket663 válaszol, Castrol volt?