Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oszálykiránduláson kimentünk focizni a pályára, cigányok pont akkor mentek el, az egyik beszól egy ilyet hogy minnyár sötétedik és a lámpa nem működik szal megszívtuk, én meg erre: Nem baj, mi sötétben is látjuk egymást...
Én már nyár óta használom,mindenféle kütyü nélkül!
...a mi GABINK!
http://www.tesztmotor.hu/blog/tesztmotor.hu-blog/suzuki-gsx1300r-hayabu
sa-e85-tuning.html
„Vizeletadásnál mentem a toalettre és egy fél literes poharat csordultig öntöttem teával. Mondta a nővérke ennyi nem kellett volna. Leittam belőle 3 decit! A 2 nővér közül az egyik kajakra behányt, a másiknak kijött a szeme, mint a csigának, képzeld el a fejeket!”
Angol.....mazsoláztam a Youtube-on, és megtetszett hangja. Az ára sem rossz, szerintem.
bocs a ?-ért melléütöttem.
az meg milyen cső?
Köszi, de csak Frézer....simán ? nélkül. Akkor ha megéri lehet beruházok rá, bár kinéztem 1 pár Delkevic dobot karira.

Delkevic
frézer?
nekem ilyen van a motoron.ez a második.az előző beszart.de ingyen kicserélték,pedig nem én vettem tőlük,hanem a motor előző gazdája.
korrektek voltak.
egyébként jól működik.
kérdezz ha kell infó.
Randomizmus.
Csak rövidítettem

Omw Bixxol 10-50 fullszintetikus
mivel tanultam anyagismeretet,föleg vas szakmában
ezt még egyénileg is elbirálnám,nem mindegy hogy milyen termék milyen kenés "film" réteget biztosit a két anyag között,mi ég oda,mi lesz károsabb a két réteg között,mivel minden cég minimálisan próbálnak versenyszerüen eleget tenni próbálnak más segéd anyagokhoz nyúlni hogy jobb legyen a kenés,siklás,ezért néha épp forditva sül el a dolog
pl:laborban tesztelik a gépeiket,mi nap mint nap kitesszük külömbözö koszos levegönek ,üzemanyagnak gépeinket,ezek beszivárognak és ez eljut az olajba és külömbözöen reagálja le,innentöl meg sima az út a rongálás terén..
látszik most keltem fel,bioxx a lényeg fullsyntetic
ez a flusy-t nem ismerem,,,utánna olvasok
úgy vagyok vele ha van már vele tapasztalat és bevált akkor ott kell maradni a termékkel...
érdekes módon a szerelöm is azt mondta castroltol maradjak távol
ezért lett Mol Gp benne,nagyon jól müködött a nyáron
váltások csendessebbek,abszolut nem mérhetö az olaj fogyasztás,
de az enyémben még csak 13 ezer van...2 olaj cserén van túl
üdv
Üdvözletem mindenkinek!
Napsütéses jóó napokat mindenkinek.
Ahha értem..............
Fokozatkijelzés..
Környezetvédelmi tiltások kiiktatása..(igény szerint kapcsolható)
Attól, hogy megbízhatóan működik
Szerintem ti csak félreértettétek egymást. Mert az úgy jól hangozhat, hogy a két csereperiódus között nem keverheted.
Mitől jó cucc?
Mesélj róla mert ennyiért lehet hogy engem is érdekelne..
Castrolt használtam.
Váltottam fullsynt 10-50 bixxolra, és ezt most nem eszi annyira.
Ha 1:1ben enné, az sem érdekelne, akkor sem váltanék másra