Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen moci? Milyen színüre szeretnéd?
Kb 200-400 ft darabja a lednek
A busában 31 db van
Az 12 körül áll meg ha fehér
Szia!

Csak egy árajánlat érdekelne, hogy mire számítsak! Nyáron, Július elején lenne esedékes a dolog.
Hívj fel
Megdumáljuk
Menyus nem csinál semmit? Így hogy legyen műszerfalvilágításom?
Nem tesz semmit!
Szia Menyus!
Mennyiért vállalnád el a műszerfal világításának átvarázsolását? Olyan kéne, ami a kollégának van.

Mr. Hayabusa, köszönöm az útbaigazítást!
Szia!
Keresd Dr.Menyát itt!
Szia!
Hol, és mennyiért csináltattad a műszerfalad világítását?
Tittelett!
A SZARJÉ NÁLAM VAGYON!
Nem ismerem, a 210 lovat nem muszáj elhinni, de a hátsó gumit elnézve túrára használták.
A helyszínen kell fizetni!
Sziasztok,nem tudja valaki hogy lehet,a Mersz 05-28 esti motorozásra bejutni? regisztráltam magam,pénzt hova kell utalni stb........
GIpro igen. Tegnap rendeltem pirosat, aztán ma reggel megbántam, hogy nem kéket... de már nem akartam problémázni. Erre nemrég hívnak, hogy elfogyott a piros, most csak kék van
Köszi a segítséget, remélem holnap du. már ittlesz
Ha GIpro-t vettél akkor nagyon egyszerű: hátrabillented a tankot és bal oldalt,alul találsz egy a képen látható csatlakozót.Széthúzod,és a megfelelő végeket összedugod.
Az áramszálat ne közvetlenül az akksira kösd mert leszívhatja,én a hátsó helyzetjelző szálára kötöttem.

FZR fejidom az ottvan... de a többi valahogy nem stimmel nekem
ja-ja, tegnap du.
jah, elég kemény a másik gép
Magad csináltad a képeket?
Ez gyönyörűűű...! Meg a 'busa sem ronda...
Holnapra itt a fokozatkijelző - hogy kell bekötni?
helsinkiben is vannak haverok
szép napot!
Sziasztok

SEGÍTSÉGETEKET szeretném kérni.
Ellopták a képen látható motoromat. Ha valaki látta vagy esetleg hallott eladó motorról amire illik a leírás kérem keressetek.
2010.05.20. án vitték el a zárt kertesházi garázsámból fényes nappal Székesfehérvárról.
Elérhetőségem:
Illés Szilárd
06-20-9545-015
Hol lehet szavazni?