Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki Hayabusa
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
feket663
Köszönöm barátaim! A szavazáson a tisztes helytállás a cél, az már teljesült. Jó nyilván titokban a győzelem is, de nem vagyok telhetetlen.
Menyus®
Megtörtént
19.pont
feket663
no problem
jocikirály
sajna én nem tudok szavazni mert a gépem már attól lefagy,hogy megnyitok egy oldalt...
de vedd úgy hogy ment a voks!
jocikirály
ide is jár egy szép napot!
Andryx
Üdv Mindenkinek!
Andryx
FIstván!Ment a "Vote"
djtoci
Yes!
Ugye a bordó volt a Tied?
djtoci
Már csak a szavazatom kéne leadni, de azt sem találom! Ezek semmi emberi nyelvet nem beszélnek!
zozi80
Azt hittem gyorsan reagáltam.
zozi80
A betűfelismerő négyzetnél ellenőrizd szerintem hogy helyesen írtad-e be a betűket/számokat.
djtoci
Köszi! Megpróbálom újra!
feket663
nem jól írtad be azt a szöveget, amit a kacskaringós betűkből ki lehet olvasni, vagy nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy hány betűből áll a hayabusa szó (a válasz 8)
djtoci
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek egy kicsit!
Bróbálok beregisztrálni, de mindíg visszadob! Mit rontottam el, ha ezt írja ki?
You did not enter the correct format for the Count the letters field. Please read the field description for the expected format.
Herci
Jelentem: 1 szavazat leadva!
Csöle
madigabi
zozi80
közül=között.
Elb.sztam.
feket663
kösz.
zozi80
Nyomtam egy szavazatot.
Mellesleg a sok nyújtott villás giccsparádé közül tényleg a Tied a legkomolyabb.
gajan
gyerekemet elpaterolom a másiktól, és csinálom....
feket663
először regisztrálj az oldalon, hívj fel skype-o és elmagyarázom
gajan
hogy szavazzak?
Hayabusaarpi
Na jó éjt Lovasok!
feket663
Mind az enyém...
❮❮
❮
…
2478 / 3922
2477
2476
2475
2474
2473
2472
2471
2470
2469
…
❯
❯❯
de vedd úgy hogy ment a voks!
Ugye a bordó volt a Tied?
Légyszíves segítsetek egy kicsit! Bróbálok beregisztrálni, de mindíg visszadob! Mit rontottam el, ha ezt írja ki?
You did not enter the correct format for the Count the letters field. Please read the field description for the expected format.
Elb.sztam.
Mellesleg a sok nyújtott villás giccsparádé közül tényleg a Tied a legkomolyabb.