szerintem a generátor csatlakozója, 3lábas, kicseréltem, de most is melegszik, teljesen átforrósodnak a kábelek.
Töltésem rendben, nem értem mi lehet, csak a csatlakozóból kijövő kábel melegszik, kb 3cm-es darabon se előtte se utána nincs melegedés csak ott.
Üdv mindenkinek!
Próbáltam visszakeresni a hozzászólásokban, de nem jártam sikerrel.
Vettem egy 2002 évjáratú busát, nagy álmom vált valóra ezzel, a karbantartás során a tank alatt talált összeolvadt csatlakozóról már ezt nem mondanám.
Tudna valaki segíteni, hogy keressek vissza?
Esetleg valaki találkozott ilyen problémával?
Előre is köszönöm...
Sziasztok!
"Hiába,Japánban még mindig nagyon értenek a motorgyártáshoz,s akárcsak anno,a CBR1100XX bevezetésekor,most is megmutatták,hogy bizony náluk a bölcsek köve!"
Superbike magazin 2010. februári szám
Töltésem rendben, nem értem mi lehet, csak a csatlakozóból kijövő kábel melegszik, kb 3cm-es darabon se előtte se utána nincs melegedés csak ott.
Próbáltam visszakeresni a hozzászólásokban, de nem jártam sikerrel.
Vettem egy 2002 évjáratú busát, nagy álmom vált valóra ezzel, a karbantartás során a tank alatt talált összeolvadt csatlakozóról már ezt nem mondanám.
Tudna valaki segíteni, hogy keressek vissza?
Esetleg valaki találkozott ilyen problémával?
Előre is köszönöm...
"Hiába,Japánban még mindig nagyon értenek a motorgyártáshoz,s akárcsak anno,a CBR1100XX bevezetésekor,most is megmutatták,hogy bizony náluk a bölcsek köve!"
Superbike magazin 2010. februári szám
Köszönöm szépen!
Hát..........tanulságos volt!
Te vezetsz
ÉS üdv mindenkinek!
http://www.sportmotor.hu/motor...