Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz!
ha melegszik a csatlakozó, akkor az elvileg kontakthiba lehet. esetleg egy service manuallal ki tudlak segíteni, abban van kapcsolási rajz
Jó napot Mindenkinek!
szerintem a generátor csatlakozója, 3lábas, kicseréltem, de most is melegszik, teljesen átforrósodnak a kábelek.
Töltésem rendben, nem értem mi lehet, csak a csatlakozóból kijövő kábel melegszik, kb 3cm-es darabon se előtte se utána nincs melegedés csak ott.
Üdv mindenkinek!
Próbáltam visszakeresni a hozzászólásokban, de nem jártam sikerrel.
Vettem egy 2002 évjáratú busát, nagy álmom vált valóra ezzel, a karbantartás során a tank alatt talált összeolvadt csatlakozóról már ezt nem mondanám.
Tudna valaki segíteni, hogy keressek vissza?
Esetleg valaki találkozott ilyen problémával?
Előre is köszönöm...
Tudom,tudom,de azért majd mennék 1 teszt kört vele hátha 8 év múlva tudok venni 1.
Nem maradt 1?Mmmm!
Há nem vót jobb dógod?
Persze...mindig az aktuálisan kiadott modellt dícsérik... ezért kapják a lóvét... Hozzáteszem, biztos hogy remek darab lett ez a moci...!
Hát ezt nem is tudom,hogy gondolták! Nekem a dual fék is hiányzik...
Igen-igen elérték az 1999-es Hayabusa teljesítményét, gratulálok hozzá, főleg a 18 literes tankhoz!
Sziasztok!
"Hiába,Japánban még mindig nagyon értenek a motorgyártáshoz,s akárcsak anno,a CBR1100XX bevezetésekor,most is megmutatták,hogy bizony náluk a bölcsek köve!"
Superbike magazin 2010. februári szám
Nekem tegnap Gála vacsorám volt,4 fogásos a Duna Palotában,ezen ügyködtem....íme az első fogás az elő étel képe...
Tittelett!
Köszönöm szépen!
Hát..........tanulságos volt!
Leadtam a szavazatom!
Te vezetsz

ÉS üdv mindenkinek!
Köszönöm szépen!13 tényleg nem olyan tragikus. Mr.-né
Jó reggelt mindenkinek!
Hidd el nem olyan tragikus még a 31
Ennél szebbet még nem láttam nem tudom melyik az állat.
Az állatok nem hülyék, tudják mivan...

http://www.sportmotor.hu/motor...
Üdv mindenkinek.