Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor Menya milliomos lesz annyit dolgozik!
Itt a regisztrációs link:link

El kell fogadni a feltételeket (kipipálni a négyzetet), kitölteni az adatokat a következő oldalon, a mellékelt képről beírni azt a hat karaktert, amit mutat (a robotok ellen van rá szükség), és rákattintani a complete registration gombra. a megadott e-mail címre jön majd egy mail, az abban szereplő linkre kell kattintani, és kompletté válik a regisztráció.
Na persze...........
Menya dolgozik,Gabyca,meg tesz-vesz,és hiányzik!
Menyus-Gabyca párosról tudunk valamit, hiányoznak
Én ártatlan vagyok, a körülmények sodornak bajba!
Na vajon miért?
Ati!
Köcce!
Akkor már csak 999999999998888881 fekete pontod van! Ha igy fojtatod, akkor lassan elfogy! Jó lett a vidi! Bye bye!
Miért mindig nekem
Ki hinné!
Megenst befigyelt 412403408 fekete ponocska!
Ja ez elmaradt.... . . . . . . . ,
Adj linket Fistván,és regisztrálunk!
február elsejétől azt hiszem
Mikortól lehet szavazni?
Ez csak természetes
Tisztelt Urak! Most én fordulok hozzátok kicsi segítségért. Értesítettek az extremebusa.com nevezetű weboldalról, hogy az Extremebusa of the year nevezetű vetélkedő február elsején veszi kezdetét. Ezen 8 jenki motor mellett az európai kontinenst egyedül az én motorom képviseli. Ha megtennétek, hogy regisztráltok az oldalon, majd pedig regisztrált felhasználóként szavaztok az én motoromra, azt örömmel venném. A regisztrálás ingyenes, de egy IP címről csak egyszer lehet regisztrálni. Esetleg tudok segíteni is a regisztrálási folyamatban, de angol nyelvismeret nélkül is el lehet vele boldogulni. Üdvözlettel: Fekete István
....Én nem így akartam!
.....mások mondták!
...és megint gyűlnek a rosszpontok!
Mr! Jó nagyon a vidi, de ki az a nagy orrú XX-es aki szerepel benne?
Az a bizonyos új vidi..............
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Köszönöm Hentes!
Nektek is minden jót!
Nem hát!
Cumi az most van!
Azért nem reménykedj...cumi nem lesz!
Csá Mr
Nekedis buék!
Néztem az új vidid, grat, über fasza lett, köszönöm minden motoros nevében, igyekszem vigyázni magamra és MÁSOKRA(!) is!
Fog ez menni Barátom!
Köszönöm,de ígérem,hogy lesz még rosszpontom bőven..........
Majd igyekszem!