Én sem látom értelmét, hogy bele tegyek egy rakás pénzt.
A poweren gondolkodok még, de kicsit sok az a 100 e Ft, nem tudom, hogy mennyivel lesz jobb a gép.
Végül is nekem így is megfelel.
Az a baj, hogy elkezded az alakítgatást, aztán nem lehet megállni, egyik hozza a másikat. Mondanám, hogy csatornáztasd ki a hengerfejedet (az hoz 10-12 lóerőt), ha már úgyis kinn van a motorból, de akkor már kellene Power Commander, beállítással az 100ezer plusz. Teljesen felesleges. Ha egyszer veszek még egy motort, nemigen fogok hozzányúlni. Meg a másik dolog, még én érzem szarul magam, mikor kérdezik nagyokos falusi Busatulajok, hogy hány lóerős a motorom, mondom mennyi, ó, hát az övék még az enyémtől is erősebb, kérdem mi van benne, mondja, hogy "csiptuning" meg akármilyen magyar kisipari kipuff. 330 körül kapcsol 6-ikba, meg ilyenek. én meg szomorkodok mellettük a gyenge 295-ös végsebességemmel, amit kb 2 szer, ha elértem... Lassan már az a helyzet nálunk, hogy egy 2000-es évjáratú pukkadék R6-ossal is lenyomnak-szóban legalábbis.
Elegem van, 150-es ETZ-t akarok!
közel vagy hozzám, szóval valamelyik hétvégén megnézhetjük a vasat, most dolgozom majd.
meg van egy busás haverom, neki kéne megnézni nem nekem.
Ő kompetens a témában én egy zacskó busának kinéző csőtésztát is megvennék:DDDD
szóval ő lesz az emberem
budapest, januárt megvárom mindenképpen, állítólag a regadót is eltörlik:)
ez jó hatással lehet az árakra, persze nem az eladó szempontjából.
viszont már vagy két hónapja figyelgetem az árakat meg a mocikat.
január körül akarok motort venni, és akkor tavasszal már gurulok ismét:)
Akkor jó!
Már megréműltem, hogy van valami jó lehetőség, hogy vegyek...
Én is olyan hülye vagyok, hogy mindent megvennék rá, pedig van jobb helye a pénzemnek...
A hengerfejet megcsináltatom a télen, és kész.
milyen k8-at?meg vagy te zakkanva!láncot sem tudok venni.egyébként meg megvennem az fistván busáját,aztán kifüstölném az összes uj busa tulajt vele!csak lesnétek mint hal a szatyorban!
Már ha a busákat nézzük.
erre a motorra vagy általában?
Megvagyok!Sok a meló
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
A poweren gondolkodok még, de kicsit sok az a 100 e Ft, nem tudom, hogy mennyivel lesz jobb a gép.
Végül is nekem így is megfelel.
Csáááá! Elvesztél? Mi van veled? Élsz még?
Elegem van, 150-es ETZ-t akarok!
meg van egy busás haverom, neki kéne megnézni nem nekem.
Ő kompetens a témában én egy zacskó busának kinéző csőtésztát is megvennék:DDDD
szóval ő lesz az emberem
6000 felett húz rendesen.
ez jó hatással lehet az árakra, persze nem az eladó szempontjából.
viszont már vagy két hónapja figyelgetem az árakat meg a mocikat.
január körül akarok motort venni, és akkor tavasszal már gurulok ismét:)
Már megréműltem, hogy van valami jó lehetőség, hogy vegyek...
Én is olyan hülye vagyok, hogy mindent megvennék rá, pedig van jobb helye a pénzemnek...
A hengerfejet megcsináltatom a télen, és kész.