Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre a motorra.ha javul az anyagi helyzete,nem fogja eladni.most meg árulja,és ha lesz rá kapás azonnal eladja.
Félek, hogy elragad...
köszi menya,de ha jövőre nem tudok láncot venni,a munkámbol,akkor kirabolok valami gazdag zsidót,és veszek abbol.
Viszont qrva szép egy motor!
Már ha a busákat nézzük.
hogy érted a későt?
erre a motorra vagy általában?
zoliiii!6000 felett sem huz rendesen a tiéd!nem bántásbol mondom!
az már lehet,hogy késő lesz haver.de te tudod..
Csá Tényleg,most,hogy így mondod
Megvagyok!Sok a meló
nekem ez tetszik.vajon egyedül vagyok ezzel?
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Én sem látom értelmét, hogy bele tegyek egy rakás pénzt.
A poweren gondolkodok még, de kicsit sok az a 100 e Ft, nem tudom, hogy mennyivel lesz jobb a gép.
Végül is nekem így is megfelel.
Nekem van egy nagyon szép piros 250-es tz ha érdekel
Biztos...?
Csáááá! Elvesztél? Mi van veled? Élsz még?
Az a baj, hogy elkezded az alakítgatást, aztán nem lehet megállni, egyik hozza a másikat. Mondanám, hogy csatornáztasd ki a hengerfejedet (az hoz 10-12 lóerőt), ha már úgyis kinn van a motorból, de akkor már kellene Power Commander, beállítással az 100ezer plusz. Teljesen felesleges. Ha egyszer veszek még egy motort, nemigen fogok hozzányúlni. Meg a másik dolog, még én érzem szarul magam, mikor kérdezik nagyokos falusi Busatulajok, hogy hány lóerős a motorom, mondom mennyi, ó, hát az övék még az enyémtől is erősebb, kérdem mi van benne, mondja, hogy "csiptuning" meg akármilyen magyar kisipari kipuff. 330 körül kapcsol 6-ikba, meg ilyenek. én meg szomorkodok mellettük a gyenge 295-ös végsebességemmel, amit kb 2 szer, ha elértem... Lassan már az a helyzet nálunk, hogy egy 2000-es évjáratú pukkadék R6-ossal is lenyomnak-szóban legalábbis.
Elegem van, 150-es ETZ-t akarok!
közel vagy hozzám, szóval valamelyik hétvégén megnézhetjük a vasat, most dolgozom majd.
meg van egy busás haverom, neki kéne megnézni nem nekem.
Ő kompetens a témában én egy zacskó busának kinéző csőtésztát is megvennék:DDDD
szóval ő lesz az emberem
A hengerfej miatt is gyengébb, meg az ényém alacsony fordulaton evésbé húz mint a tiéd...
6000 felett húz rendesen.
A K7 1000 lánca megvan még,ha érdekel
budapest, januárt megvárom mindenképpen, állítólag a regadót is eltörlik:)
ez jó hatással lehet az árakra, persze nem az eladó szempontjából.
viszont már vagy két hónapja figyelgetem az árakat meg a mocikat.
január körül akarok motort venni, és akkor tavasszal már gurulok ismét:)
zoli!a hengerfewj a baj?azért gyenge a vasad?ki mondta?
kis butus!nincs bajom a kanyarokkal!sőt!
Na igen Csak arra figyelj,hogy ne kanyargós úton próbálkozz
Akkor jó!
Már megréműltem, hogy van valami jó lehetőség, hogy vegyek...
Én is olyan hülye vagyok, hogy mindent megvennék rá, pedig van jobb helye a pénzemnek...
A hengerfejet megcsináltatom a télen, és kész.
te animal!hová valosi vagy?mert mi gödöllöiek.itt van az elado moci.
köszi zoli!máris lemondtam róla.
milyen k8-at?meg vagy te zakkanva!láncot sem tudok venni.egyébként meg megvennem az fistván busáját,aztán kifüstölném az összes uj busa tulajt vele!csak lesnétek mint hal a szatyorban!
Van, csak a tiedhez nem jó sajnos, csak a 2002 utániakhoz...