Nagyon jó az ár-érték aránya sztem de ha emellett döntesz azért kérdezz rá mikori gyártású mert nagyon nem mid1. Csak saját példámat tudnám itt megemlíteni:a vasam másfél éves korára fogyott el a hátsó guma(talán kb 11eKm) az első még legalább 50% volt, de mivel adtak engedményt az új guma árából ha párba veszem így az elsőt is lecseréltem sport attackra. A meglepetés az első fékezésnél ért mert a szokásos intenzitással húztam a féket mire ki híján átrepültem a kormány fölött!
Sziasztok.
Úgy néz ki a helyzet hogy nagy valószinüség szerint a 2009 es év utolsó jóidös hétvégélye lesz.
Elmegyünk Pásztóra megkostolni " álitolag kis országunk legjobb giroszát".
VASÁRNAP!
Szeretettel látunk mindenkit ezen a túrán.
Találka :
Gödöllö Mol kút:9:30-10:00 között
Szerintem 17:00 ra ithon leszünk
1:pep
2:GáborXX
3:Robotosék
4:Maistear
5
:Zolicbr
6:Jocikirály meg a szöszi! de sajnos csak lélekben..
7: Fazer1000 DE CSAK Vasárnap jó!
8: -)---- Z
9: ?
Én is eddig cordurában toltam, de ennyiért még a hűjének is megéri nem, h nekem úgy hogy rá is repültem. Nyilván nem a prémium márkák közé tartozik a Probiker de idén nem is tervezem a Gp-be indulni, jövő évet meg még ki tudja?! Régóta nézegettem a bőr kombikat, de ennyiért még használtan se veszed meg! Ebbe meg én szellentettem, először ami ugye nem mindegy! Csak a dzseki része van, vagy 10 kiló tehát anyag az van benne az tuti. Úgyhogy nekem jó lesz 1elöre.
Úgy néz ki a helyzet hogy nagy valószinüség szerint a 2009 es év utolsó jóidös hétvégélye lesz.
Elmegyünk Pásztóra megkostolni " álitolag kis országunk legjobb giroszát".
VASÁRNAP!
Szeretettel látunk mindenkit ezen a túrán.
Találka :
Gödöllö Mol kút:9:30-10:00 között
Szerintem 17:00 ra ithon leszünk
1:pep
2:GáborXX
3:Robotosék
4:Maistear
5
:Zolicbr
6:Jocikirály meg a szöszi! de sajnos csak lélekben..
7: Fazer1000 DE CSAK Vasárnap jó!
8: -)---- Z
9: ?
FIGYELEM! ÓRA ÁLLITÁS!
Vasárnap reggel 3:00 ról 2:00 re
FIstvan!
Az aru megerkezett. Megegyszer Koszonom!
Te mit hallottál róla, milyen?