Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://rki.konyvelo.hu/portal_...

a 60. oldaltól kezdődik
no, ez jó hír, azért ha már megtaláltad linkeld be légyszíves, hogy kinyomtassam és bevigyem nekik.....jövőhéten úgyis mennem kell....
kattints rá a beillesztett pdf-re és elolvashatod egyértelműen személygépkocsit mond.
igen mi is ezt találtuk, ezt nem lehet félreértelmezni:)
csak meg kell tanulni olvasni egyértelműen fogalmaz.
ha meg nem elég akkor olvasgassa egy kicsit a kreszt, h mi a különbség a gépjármű és a személygépkocsi között
És ebben konkrétan definiálva van a dolog? Sajnos nem ismerem a törvény szövegét így nem tudom, hogy miképp írták meg miszerint gépjármű vagy pedig csak szgk szerepel-e benne. Ha az utóbbi akkor nyert ügyünk van.
majd átmásítják a tévedésüket ne aggódj.Te nem ebben az országban élsz?
Pedig szerintem is egyértelmű hogy mkp-ra NEM vonatkozik!
miközben itt informálódom tőletek a barátom megtalálta a törvénytervezetet, ebben nem gépjármű szerepel, hanem személygépkocsi.
mivel a törvényi értelmezés is meg van adva, ott is személygépkocsi-t mondanak.
tehát a motorokra ez nem vonatkozik:)
akit érdekel esetleg tudok linket dobni vagy pdf. formátumban fel is tudom tölteni
Ez a törvény szövege, mond meg az önkormányzatnál, hogy legalább olvasni megtanulhatnának, cserébe, hogy eltartod őket...
hoppá:)
vízi- légijármű a megfogalmazás szerint és autó.
figyelmetlen voltam mert olvastam a cikket, nem vettem észre h motorokról szó sincs.
Na ez nagyon jó hír, mert ez volt a legfőbb ellenérv a Busa ellen.
Jó az életszínvonal ha egy 91es Omegád van várhatod a vagyonvizsgálatot mert luxus tárgy:D
Bocs a beleugatásért, de sajnos egyenlőre úgy tűnik mindenhol másképp értelmezik, pl. nekem(Bp. 11ker.) vidáman mondták, hogy a Békára kell fizetni mert az igaz, hogy nem autó, de ők úgy értelmezik, hogy minden gépjárműre ez vonatkozik. A tgk-nál sajnos meghagyták a súlyadót mert ott azzal járnak jobban.
megint jönnek majd a csalások hogy le legyen minősítve a névleges teljesítmény.vicc.
akkor félre vagyok informálva, mert nekem azt mondták január1-től kell, és a busa már pont beleesik:(
remélem ez akkor téves infó és akkor dilemmám el is van döntve:)
amúgy is tiszta morbid ez a luxusadó kérdés.
nevetséges h egy 20millás bmw-re meg 20éves omegára ugyanaz az adó.
ez vicc
motorra egyelőre még nem kell luxusadót fizetni
köszönöm szépen a választ, most laptopról mobilnetről vagyok nem tudok skypot tolni, de majd egyeztetünk és megkereslek h ne kelljen gépelgetni.
A CBR1100XX és a Busa között csapódok hol ide hol oda.
Busánál ez a luxusadó téma a legriasztóbb, nem tudom az mennyi lehet egy évben.
Viszont egy ikon, tehát megvárom a januárt és akkor már lehet tudni talán h számoljak.
addig meg visszaolvasgatok:)
Olajfogyasztás, váltó ne dobálja ki a sebességeket( főleg a kettes, az ötös és a hatos fokozatot) illetve a sérülésre utaló nyomokat. Ne legyen benne sportlégszűrő. Esetleg keresd meg a nickemet skype-on, akkor valós időben is tudunk beszélni.
üdv mindenkinek
motorvásárlásra készülök és a segítségeteket szeretném kérni.
2003-2005 közötti használt busa az elérhető nekem.
Az lenne a kérdés, mire érdemes figyelnem, esetleg milyen típushibák fordulnak elő?
köszönöm ha válaszoltok:)
üdv Zsolt
Szép estét Mindenkinek!
szia!

Szívesen mennék, de ezzel a gumival nem nagyon merek elindulni, főleg mióta észrevetted azt a szép kis vágást az elsőn.
Beszéltünk legutóbb gumikról, te mit is ajánlottál? Ezt ismered: Pirelli Diablo Corsa III ? Illetve ajánlottál egy szerviz/boltot. Az mi volt?
Szia!
Holnap jösz?
Köszönöm!
Gyári szakszervizből újat jó drágán, bontóból esetleg kicsit olcsóbban. vagy megnézheted a www.hayabusa-service.de-n, ott 30 euro+postaköltségért kapsz egy komplett készletet
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni hogy idom tartó csavarokat merre lehet beszerezni? Főleg az oldalsókhoz :)