Nem akar rosszat a doki nekem, meg anyám kollégája, így hát kicsit jobban odafigyeltek rám..
Ez is borzasztó, hogy ha az embernek van kapcsolata az egészségügyben, akkor menyire olajozottan mennek a dolgok, amúgy meg!?.....
Ezt sajnos ki kell bírnom, a kulcscsont ilyen lassan gyógyul, majd igyekszem nem elesni!
rá se bassz zoli....
nekem meg le akarják operálni a sarkam felét mert elhalt....a sok fekvéstől....azt mondta a doki hogy ha minden jól megy akkor januárra meg is gyógyul.
a hűűűűűűűűűűűűlye........
nem tudja hogy én hegylako vagyok. (rákoshegy )
azért az is elég tré,hogy a törött és műtött csontjaim összeforrtak.....és két sebbel 4 hónapot szopok.....
de kikúrok velük és meggyógyitom magam.....nekem december elsején munkába kell állnom!
mert ha nem akkor bebukok még 2-3 hónapot meló nélkül....
akkor meg rohadt lassan fog összeállni az xx......
úgyhogy hajrá!
ne törődj a dokikkal.....egyik sem ért hozzá többet mint te.
Ez is borzasztó, hogy ha az embernek van kapcsolata az egészségügyben, akkor menyire olajozottan mennek a dolgok, amúgy meg!?.....
Ezt sajnos ki kell bírnom, a kulcscsont ilyen lassan gyógyul, majd igyekszem nem elesni!
nekem meg le akarják operálni a sarkam felét mert elhalt....a sok fekvéstől....azt mondta a doki hogy ha minden jól megy akkor januárra meg is gyógyul.
a hűűűűűűűűűűűűlye........
nem tudja hogy én hegylako vagyok. (rákoshegy )
azért az is elég tré,hogy a törött és műtött csontjaim összeforrtak.....és két sebbel 4 hónapot szopok.....
de kikúrok velük és meggyógyitom magam.....nekem december elsején munkába kell állnom!
mert ha nem akkor bebukok még 2-3 hónapot meló nélkül....
akkor meg rohadt lassan fog összeállni az xx......
úgyhogy hajrá!
ne törődj a dokikkal.....egyik sem ért hozzá többet mint te.
És különben is, a motorozás a lényeg!
Gyere Te is gyrost enni!