Peti neked meg azt tanácsolom hogy tedd fel a fotók közé és ott kérdezz rá, én is így találtam meg az előző tulaját a motornak!
Én amióta megvettem az enyémet (ápr. vége) azóta 10000 szaladt bele! És még csak a szezon elején tartunk!
Szövetkezz Fiveurban bácsival és ha jön mutasd meg a mocit, miről maradtam le!
Egyenlőre marad a slik, de amikor pályán mentünk 400 km-t az úgy megette mint a sz@rt! Úgyhogy marad a pilis!
Így legalább a széle kopik!
De Ati sürgősen kell újítani valamit mert a belevágott minta már eltünnt és fosok hogy valami gáz lesz!
A kopás jelzőmeg épp hogy látszik, és mivel napi használatban van gáz lehet... menni meg kell!
A Contiban is van sport gumi, és van túra gumi, én a sportattackra gondoltam, az nagyon puha gumi, azért megy el "csak" 7000km-t.
Szupersport kategóriás gumi utcára.
Szlovákiában szerpentineztünk, és a sportattack ugyan annyira volt puha, mint a slick...
Azért nem kéne leszólni ezeket a gumikat, és szarnak nevezni, mindenki azt használ amivel biztonságosan tud motorozni, és kár lenne belemenni, hogy melyik a jobb...
A Contiban is van sport gumi, és van túra gumi, én a sportattackra gondoltam, az nagyon puha gumi, azért megy el "csak" 7000km-t.
Szupersport kategóriás gumi utcára.
Szlovákiában szerpentineztünk, és a sportattack ugyan annyira volt puha, mint a slick...
Azért nem kéne leszólni ezeket a gumikat, és szarnak nevezni, mindenki azt használ amivel biztonságosan tud motorozni, és kár lenne belemenni, hogy melyik a jobb...
Zoli! A contival többet is elmész, mert bakelitből+trágyából+szalmából van!
Viszont amig a conti párját 55-ér veszed, addig ezeket a slickkeket 15-ért! És mégis sokkkal biztonságosabban lesz motorozható a vas! Ahogy a Zorro + a Pilisbe nyomja. . . azt utcai gumával nem is lehet! Ugyhogy inkább próbáld ki , mielőtt lebeszélnéd a jóról!............azéé nincs harag!?
Eddig bejött nagyon, bár csak 4000 km-t sikerült még menni, dehát még félidő van csak a nyarat illetően! Hamár Zorro így felismerte a dobokról a motoromat, valakinek nem ismerős esetleg(előző tulaj, szerelte, havarjáé volt, ilyesmi...) Szegedről származik kereskedésből!
Az meg lett csináltatva... azon kívül semmi...
hacsak nagyon kopik ez a fránya gumi!
Remélem ma sikerül lecseréltetnem, mert már nagyon a végét járja...
az előző 2000-2500 km-t bírt csak!
OK!
Szerintem jövőhéten megérkezik a benzincső, és mehetünk is!
Már nagyon szeretnék vele motorozni...
De Te még mindig nem raktál fel képet a motorodról!
Neked hogy szuperál a gép, volt valami kuplung problémád, ha jól emlékszem.
De hogy mérted te ez, hiszen nem is jó a kilóméterórád!