szép estét mindenkinek!
Te csöle.......jól értettem,hogy burkolt formában megkérdőjelezted szexuális irányultságomat?
(most a 90 lóra ki sem térek.....)
na de ez a bikini?
akkor felvilágositalak a divatról!
férfiak esetében nem rózsaszin-t mondanak,hanem lazac szinűt....(ez egy halféle)
ezenkivűl a fiúk nem bikinit hordanak hanem monokinit...(ez is hasonló,csak nem tanga a boxer,és nincs felső része!
gondolom az értesüléseidet nem a nemrégiben velencén készült képekre alapozod,mert azokon a képeken tisztán látható,hogy a gatyám kék......vagy ha mégis pink-nek láttad akkor kurvagyorsan menj el a szemészetre......amig nem késő....!(ám gyanitom hogy késésben vagy ,mert valószinűleg emiatt a szembetegség miatt látod a motorodat szépnek,és érezheted úgy hogy gyorsan mész....)
kiváló tisztelettel: Joci.
ja bocs....elfelejtettem,hogy rossz a szemed....
KIVÁLÓ TISZTELETTEL: JOCI.
szép estét mindenkinek!
ma kipróbáltuk az új bőr rucikat egy bp-rétság-bp útvonalon.
nagyon ász, teljesen más feeling mint a cordura, sokkal tisztább, biztoságosabb(!) és szárazabb érzés!
a guminak viszont vége, ez rétságon a benzinkúton derült ki
Vadi uj fejlesztés
Ha a fara fireblade, az eleje meg blackbird . . . . .
Akkor a közepe meg busa?
Amugy a szine tényleg jó!
Asszem felköthetjük a gatyánkat
Most mit csináljak, mindennap használom!
Te csöle.......jól értettem,hogy burkolt formában megkérdőjelezted szexuális irányultságomat?
(most a 90 lóra ki sem térek.....)
na de ez a bikini?
akkor felvilágositalak a divatról!
férfiak esetében nem rózsaszin-t mondanak,hanem lazac szinűt....(ez egy halféle)
ezenkivűl a fiúk nem bikinit hordanak hanem monokinit...(ez is hasonló,csak nem tanga a boxer,és nincs felső része!
gondolom az értesüléseidet nem a nemrégiben velencén készült képekre alapozod,mert azokon a képeken tisztán látható,hogy a gatyám kék......vagy ha mégis pink-nek láttad akkor kurvagyorsan menj el a szemészetre......amig nem késő....!(ám gyanitom hogy késésben vagy ,mert valószinűleg emiatt a szembetegség miatt látod a motorodat szépnek,és érezheted úgy hogy gyorsan mész....)
kiváló tisztelettel: Joci.
ja bocs....elfelejtettem,hogy rossz a szemed....
KIVÁLÓ TISZTELETTEL: JOCI.
ma kipróbáltuk az új bőr rucikat egy bp-rétság-bp útvonalon.
nagyon ász, teljesen más feeling mint a cordura, sokkal tisztább, biztoságosabb(!) és szárazabb érzés!
a guminak viszont vége, ez rétságon a benzinkúton derült ki
Valamikor csapatunk egyet...
Hétvégén én Szlovákiába mennék, alig van forgalom, és az út is nagyon jó....
szaladnak ezek a kilóméterek...
Hétköznap is ráérsz motorozni?