Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hogy érezted magad?
én voltam a tanúja.
Ma motoroztam 1 picit
vissza értem sétából,nagyon jó a vidi,és a moci hangját is lehet élvezni nagyon"igazi muzsika"
Fasza Ezzel kell pályázni Tökéletes választás
Fuuuuuuu
Csak most néztem meg Király
Vannak még hiányosságok,de nagyon szépen mész
A célegyenes végén én a 150 elött fékezek ,ott legyél kicsit bátrabb,meg a sikán utáni 2. balosban
Ja és persze üdv a nagyoknak!
Ennek én is örülök!
Na mit szólsz? Jó pályaalap?
Max két hét és rendben leszünk
Menyus, remélem már sokkal jobban vagy. Mikor kerülsz ismét 100-as állapotba? Géped?
nem tudok Robotosékról, viszont nálam hatalmas meló hegyek, magam utol nem érése van, motoron se ültem már vagy 2 hete, mondjuk idő miatt nem is volt nagyon esélyes...

igyekszem mostantól legalább a fórumot szemmel tartani, vagy 20 oldalt kellett visszaolvasnom!

üdv Mindenkinek!
hékás, mi lesz így a közös meccselésinkkel? mire legközelebb kijutok már csak a kipugázt szívhatom tőled...
szép telejesítmény! grat!
Szívesen!Sajnos a diagnosztikánk nem beszélget a busákkal,igy csak sötétben tapogatóztunk.Az a sor injektor évek óta szárazon állt,és csak alapjáraton próbáltuk ki vele,nem is nagyon indult
Aztán vissza raktuk a sajátját
Ezt aztán tényleg nem értem....
A lényeg, hogy szerelő gyosan megtalálta hibát, és megjavította a motort!
Végre én is tudok motorozni....
Mindenesetre szeretném megköszönni a szíves közreműködésedet!
Minek?
Hogy kisebbnek látszódjon a hasad?
ezt találtam
Nem ujat raktunk bele,egy törött 2004-es busáét raktuk bele,de még rosszabb lett töle
Menyus!

Azt mondtad nekem, hogy cseréltétek a motoromon, az injektor sort, és hogy nem az a baja!
Az Agó kimérte, hogy nem kap elég benzint a motor az a hibája, és minekután az injektorsort "cseréltétek", ezért csak az acpumpára tudtunk gyanakodni, amit ki is cserétlettem 30 e. Ft ér, de nem történt semmi pozitív változás.
Csak a kíváncsiság vezérel, hogy megkérdezzem, miért mondtátok, hogy kicseréltétek az injektorsort?
Szép jó napot mindenkinek!

Kész a motorom!

A rángatást a befecskendezők hibája okozta, ki lett cserélve a négy injektor, és gyönyörű szépen jár a motor!
Jónaot mindenkinek
Legyen úgy!
De NE TOLAKODJ! . . . .
lényeg eggyütt gurulunk majd abban a sorban,nem tolakszom