Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közvéleményt kutatnék!

Gondoltam lemehetnénk oda egyszer egy hosszu hétvégére(péntek-szombat-vasárnap) bandázni!Semmi különös,csak simán vadkempingezni,sátorozni,stb.A kaját mindenki megoldja magának,vagy fözünk közösen!A lényeg,hogy szinte mindenkinek egyforma távolságra lenne,és eggyütt lennénk!
Kiváncsi vagyok mit szoltok!?
Esetleg valami jo helyszin a Tisza,vagy a Duna partján?!A lényeg,hogy nagyobb placc legyen,ha megsokasodunk akkor is elférjünk,sátrastul,autostul,mindenestül!
Jó estét Mindenkinek!
Jó!
közvéleményt kutatnék!

Tegnap jártamba-keltembe Szolnok elött(442-esen Martfü-nél),találtam egy szép tavat.Gondoltam lemehetnénk oda egyszer egy hosszu hétvégére(péntek-szombat-vasárnap) bandázni!Semmi különös,csak simán vadkempingezni,sátorozni,stb.A kaját mindenki megoldja magának,vagy fözünk közösen!A lényeg,hogy szinte mindenkinek egyforma távolságra lenne,és eggyütt lennénk!
Kiváncsi vagyok mit szoltok!?
Elég hamar
Ki volt ez a jóképességü cég ?
2008 novemberi rendelés, végre megjött. Yessssss!
Szép jó estét mindenkinek!
VÉgre foglalkozol motorokkal is
ja akkor megnyugodtam!

De elég vicces volt szentlászló... gyöngykavics a kanyarban, sárfoltok, szembejövő autók...
csak a szokásos!

végre 1 picit hűvosebb van.
Nem én vezettem,fekete Skoda fabia kombi,úgy féltávnál.
Morgen!
Igen én voltam!
Mivel voltál? Csak megismertem volna egy XXet!
Vagy te voltál aki átsodródva az én sávomba majdnem levitte a fejem! Köcsög suzukis...
Szia ZORRO!

Benne vagyok, csak nekem még össze kell raknom a motor idomjait, ugyanis lebontottam amikor elvittem vittem a szerelőhöz, hogy ne karcolják már össze jobban össze, mert sajnos a motorbázison nem vigyáztak rá, és kapott szegény rendesen!
"Sajnos" sok munkám van, de szerintem a hétvégén összerakom, és a jövőhéten mehetünk!
....tréfás ital ez a grappa...
Rendicsek
Hivlak majd.
kibogarásztam
Mikor érdeklödjek?
húsz/öthetvennégynullanyolcnyolchét...
oxigénsátor ! Csörrencs már meg légyszi,hogy tudjam a számod
Nembaj az
Lesz tarcsi