Gondoltam lemehetnénk oda egyszer egy hosszu hétvégére(péntek-szombat-vasárnap) bandázni!Semmi különös,csak simán vadkempingezni,sátorozni,stb.A kaját mindenki megoldja magának,vagy fözünk közösen!A lényeg,hogy szinte mindenkinek egyforma távolságra lenne,és eggyütt lennénk!
Kiváncsi vagyok mit szoltok!?
Esetleg valami jo helyszin a Tisza,vagy a Duna partján?!A lényeg,hogy nagyobb placc legyen,ha megsokasodunk akkor is elférjünk,sátrastul,autostul,mindenestül!
Tegnap jártamba-keltembe Szolnok elött(442-esen Martfü-nél),találtam egy szép tavat.Gondoltam lemehetnénk oda egyszer egy hosszu hétvégére(péntek-szombat-vasárnap) bandázni!Semmi különös,csak simán vadkempingezni,sátorozni,stb.A kaját mindenki megoldja magának,vagy fözünk közösen!A lényeg,hogy szinte mindenkinek egyforma távolságra lenne,és eggyütt lennénk!
Benne vagyok, csak nekem még össze kell raknom a motor idomjait, ugyanis lebontottam amikor elvittem vittem a szerelőhöz, hogy ne karcolják már össze jobban össze, mert sajnos a motorbázison nem vigyáztak rá, és kapott szegény rendesen!
"Sajnos" sok munkám van, de szerintem a hétvégén összerakom, és a jövőhéten mehetünk!
Gondoltam lemehetnénk oda egyszer egy hosszu hétvégére(péntek-szombat-vasárnap) bandázni!Semmi különös,csak simán vadkempingezni,sátorozni,stb.A kaját mindenki megoldja magának,vagy fözünk közösen!A lényeg,hogy szinte mindenkinek egyforma távolságra lenne,és eggyütt lennénk!
Esetleg valami jo helyszin a Tisza,vagy a Duna partján?!A lényeg,hogy nagyobb placc legyen,ha megsokasodunk akkor is elférjünk,sátrastul,autostul,mindenestül!