Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bah, köszi h szólsz, simán vettem volna belőle 3 egyformát. akkor mindjárt kicsavargatom őket, lemérem aztán visszateszem...

ha az első és jobbról-balról mellette lévőket kicsavarom akkor sem lesz semmi gond, max mozogni fog a tanksapka?
Ja és arra figyelj hogy csak 3 csavar ( mind a három más-más méret) fogja a tanksapkát, a másik három csak dísz!
Viszont cserébe magad elé kell hogy engedj a ringen, hogy látszódjak én is
köszi, holnap reggel csavarboltban kezdek...

már ma ki akartam próbálni, be vagyok sózva mint állat, de úgy néz ki ez már várat magára holnapig
andrew_kabai! Én síma rozsdamentes inbuszcsavart vettem ( 5-ös) minden méretben árulják 5 mm-enként!
Sziasztok!
Szép jó estét mindenkinek!
skacok, tudja vki, h k8-as busának (gondolom a korábbiaknak is ugyan olyan) a tank beöntőnyílása körül elhelyezkedő csavarok helyett hol lehet hosszabbat kapni?

komoly 3db kellene...

kamera állványt kellene felfogatni és a gyári nem elég
Örülök,hogy elmehettem erre a túrára,baromira bánnám.A 4. nap este éreztem először,hogy a Pan European-es srácnak jobb lehet mint nekem az ülése !
az zsír...volt olyan szezonom egyszer, hogy ennyit mentem összesen...
Hello boys és görlsz! Látom mindenki jól van. Ennek igazán örülök!
Üdv itthon José!
Szevasztok!Üdv. minden kedves motorosnak!
Itthon vagyok.6 nap=3124km
banyek, mitől ferdült a villahíd?
hol írták a gépet és evvel mit finomítottak rajta?
a powercommander önnmagában nem volt elég? vagy a micron miatt kellett módosítani a térképet?
Sziasztok!
zmenyus!
Tényleg ferde a villahíd a gépsárkányon, most orvosóljuk. Írtak a memórian is, és jobb lett a gázreakció is nem olyan ideges! , állítottam a futóműn is de az majd hétvégén kiderül milyen lett. Most érzésre az is jónak tünik. Tényleg a hétvégére kell előbb külön regisztrálni, vagy elég szombaton is?
Én meg erröl

tp://www.sportmotor.hu/motoros_videok/supermot
o/supermoto-madness-32702
Hello

Péntek-hétfő 2400km plusz a vadi uj hátsó gumi már kopásjelzőn van.
Győnyőrü szerpentinek viztározo sasfészek stb.
Dögrovás
itt tényleg sertésinfluenza pusztit...
ez legalább minden kanyarban csinálja elöl-hátul a szabad teret