Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne akard látni
Alattomos volt itt is!
Még kép?
Szerintem nem, de nincs is értelme, mert minden elérhető pótszemlével, bár szerintem az első körben is gazdasági totál lesz!
Jók a képek srácok!
Látom,szerencsére legalább felétek megjavult az idő.
Szoszi!
Megvagyunk. A motorral meg semmi, hétfőn voltam a biztosítónál de még csak fel se hívtak hogy mikor jönnének. Nagyapó, szerinted a DAS-tól kijön valaki a kárfelvételre ha felhívom őket?
Király volt a CITA Kivittük a nyulat is sétálni egy kicsit Találkoztunk 1 igazi vámpírral is Szóval jóóó vóóót
Ez az ajánlatom csak és kizárólag a tegnapi napra volt érvényes Amikor is baxtál ideérni
Így jártál
mennem kell.a csajom visit.tutira hangtompitot veszek neki karácsonyra!köszi fistván!
ez is egy megoldás, de te is meg tudod csinálni, ha nagyon akarod.
akkor jo.köszi!bár a menya azt mondja,hogy ö ki tudja olvasni a hibát,ugyhogy majd berombolok hozzá,ha ráér majd egyszer.
Okés itthon!
Érdekes volt!Miután gyors plexijavításon estem keresztül leghátulról rajtoltam,de mégis az élre jutottam!
Egy ideig magányos is voltam...
hát az igazi megoldás az lenne, ha a szervízcsatlakozó kapcsait összezárva megnéznéd a hibatárolót, hogy van-e valami hiba. a repair manualban van hibakód táblázat. de ha máskor nem világit, és nincs teljesítmény vesztés, akkor szerintem ne foglalkozz vele.
nem mondhatnám,hogy rosszabb lenne bárhol is.vagy csak nem érezhető.amikor kigyulladt a lámpa,akkor sem volt semmi észrevehetö gond.akkor most szarni rá?
egy Hayabusa nem arra való, hogy lassan menjenek vele, nekem akkor volt ilyen problémám, mikor menet közben véletlenül leállítottam a piros gombbal és úgy indítottam be, hogy csak ráengedtem a kuplungot. Valószínű a lambda szonda érzékelt egy nem normális üzemállapotot (modjuk tele lett a felülete korommal vagy valami ilyesmi) és ezt jelezte az FI lámpa (vagy azt, hogy mostmár ideje lenne F1-es tempóban közlekedni... ) elvileg nem kellene, hogy gond legyen az egydobos kipufogórendszer. Nem érezted, hogy alul gyengébb lenne?
Mi az a három szó, amit soha nem akarsz hallani egy cigánytól?
- ?
- Jó reggelt szomszéd!
ejnye csöle haver!ez itt egy motoros forum,nem pedig az isztván ko-ko kovác fan club!egyébként meg birom az ütést...
kurva jo lett a motor hangja!viszont tenap voltam egy motoros felvonuláson,és sokat mentem lassan.de nem melegedett tul a motor.aztán egyszer csak villogni kezdett az f1.leállitottam,ujrainditottam,és semmi változás.aztán vártam kicsit,és ujra beinditottam,akkor meg eltünt.vajon miért?
Adok majd én neked...olyat mint a Koko-nak adtak!
itt vagyok, bár te már biztos nem vagy netközelbe
feket663?
mi van?alszotok?
szasz csöle pajtás!mennyiért adod grammját a kokonak?
visszaolvasgattam,és látom sokan tartotok a pályázástol.de miért?menjetek ki,és élvezzétek!kurva jó lesz,csak erre gondoljatok!egy pályanap alatt többet tanulhatsz,mint utcán egy hónap alatt!na meg ha utána kimész az utcára,rájössz,hogy mennyivel magabiztosabb vagy!én egyenesen kötelezővé tenném!és amiatt,hogy bénázol,tök fölösleges aggódni,mert senki sem fog téged bámulni,plusz lesz még egy rakás ember,aki először lesz ott!no para!én is kimegyek leskelődni,ha jo idő lesz!
a fiatalkorúak börtöne előtt?