Szoszi!
Megvagyunk. A motorral meg semmi, hétfőn voltam a biztosítónál de még csak fel se hívtak hogy mikor jönnének. Nagyapó, szerinted a DAS-tól kijön valaki a kárfelvételre ha felhívom őket?
hát az igazi megoldás az lenne, ha a szervízcsatlakozó kapcsait összezárva megnéznéd a hibatárolót, hogy van-e valami hiba. a repair manualban van hibakód táblázat. de ha máskor nem világit, és nincs teljesítmény vesztés, akkor szerintem ne foglalkozz vele.
nem mondhatnám,hogy rosszabb lenne bárhol is.vagy csak nem érezhető.amikor kigyulladt a lámpa,akkor sem volt semmi észrevehetö gond.akkor most szarni rá?
egy Hayabusa nem arra való, hogy lassan menjenek vele, nekem akkor volt ilyen problémám, mikor menet közben véletlenül leállítottam a piros gombbal és úgy indítottam be, hogy csak ráengedtem a kuplungot. Valószínű a lambda szonda érzékelt egy nem normális üzemállapotot (modjuk tele lett a felülete korommal vagy valami ilyesmi) és ezt jelezte az FI lámpa (vagy azt, hogy mostmár ideje lenne F1-es tempóban közlekedni... ) elvileg nem kellene, hogy gond legyen az egydobos kipufogórendszer. Nem érezted, hogy alul gyengébb lenne?
kurva jo lett a motor hangja!viszont tenap voltam egy motoros felvonuláson,és sokat mentem lassan.de nem melegedett tul a motor.aztán egyszer csak villogni kezdett az f1.leállitottam,ujrainditottam,és semmi változás.aztán vártam kicsit,és ujra beinditottam,akkor meg eltünt.vajon miért?
visszaolvasgattam,és látom sokan tartotok a pályázástol.de miért?menjetek ki,és élvezzétek!kurva jó lesz,csak erre gondoljatok!egy pályanap alatt többet tanulhatsz,mint utcán egy hónap alatt!na meg ha utána kimész az utcára,rájössz,hogy mennyivel magabiztosabb vagy!én egyenesen kötelezővé tenném!és amiatt,hogy bénázol,tök fölösleges aggódni,mert senki sem fog téged bámulni,plusz lesz még egy rakás ember,aki először lesz ott!no para!én is kimegyek leskelődni,ha jo idő lesz!
Még kép?
Látom,szerencsére legalább felétek megjavult az idő.
Megvagyunk. A motorral meg semmi, hétfőn voltam a biztosítónál de még csak fel se hívtak hogy mikor jönnének. Nagyapó, szerinted a DAS-tól kijön valaki a kárfelvételre ha felhívom őket?
Így jártál
Érdekes volt!Miután gyors plexijavításon estem keresztül leghátulról rajtoltam,de mégis az élre jutottam!
Egy ideig magányos is voltam...
- ?
- Jó reggelt szomszéd!