nagyon ratyin nézek ki a képeken könyi nem lehetne leszedni azt amin csak én vok? amin apuval vok maradhat az tetszik, majd ha már profin pózolok akkor nyugodtan tehetsz fel amennyit csak akarsz
mikor lesz a kövi motoros tali?
Szia!
Sajnos az a baj, hogy a Suzuki szervízben nem tudják, hogy mit merre kéne állítani, mert nem tudják mérni az erdményt...
Ha van hibakód, azt tudják kiolvasni...
Hívtam az Agot, az mondta, hogy csak a Power Commandert tudják állítani, a gyárit nem.
A powercommander 80 a beállítás 48 e. Ft. Nekem ez kicsit oknak tűnik...
Lehet a gyári beállításokon is állítani valahogy?
Mit kell ilyenkor állítani, több üzemanyagra van szükség?
Én ugyan nem tapasztaltam semmi féle rendellenességet a slip-onok felrakása miatt. Kérdés, hogy ennek ellenére ajánlott-e elmennem összelövetni...ha jól emlékszem esztergomi cég aki profi ebben? Csunderlik Csaba?
a számom:20/3745535,erre nem jött sms.köszi az infót.a hátsó gumi gázzal volt fújva,abban nem is változott a nyomás.az elsőben viszont jócskán kellett fújni így is hogy nem tudtam,2 bar-ra fújattam
Egyszerre raktad fel a dobokat a giproval? mert ezek a dolgok, amit leírtál, így inkább már a dobcsere számlájára írhatók. érdemes lenne az injektort hozzáhangolni a dobokhoz. Én az enyémen megnöveltem az alapjáratot kb 1500-ra, a főtengelycsapágyaknak is jót tesz a magasabb fordulatszám miatti olajnyomás-többlet, meg a motor sem annyira rángatós.
Elől- hátul 2,9 a gyári a busának, de rá van írva a hátsó lengőkarra. ( minden motorra rá van írva)
A gázos témához nem tudok hozzászólni, de én biztosan fújnék bele levegőt, nem hiszem hogy bármi baja lenne.
Nem kaptad meg az sms-emet, vagy változott a számod?
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.vagyis kettő.Honnan tudhatom hogy a gumikban mennyinek kell lenni a nyomásnak?a másik pedig hogy ha a gumi nem sima levegővel lett felfújva hanem gázzal akkor én abba fújhatok mondjuk a benzinkúton levegőt?keverhetem?
A kuplung érzékelő jó, mert ha nem huzom be akkor nem tuom indítani a motort...
Megnézem 5-ös térképpel, meg kikapcsolt TRE vel...
Most raktam fel a Martin dobokat, érdemes valami számítogépes beállításra elvinni a gépet, vagy semmi értelme?
Alapjárat kicsit ingadozik...
Csinos a lány,semmi kétség,de többünknek a lánya lehetne!No meg tiszteletben tartjuk a családi vonalat!Ja és félünk Attitol rendesen!
Jó úszó vagyok,de súlyokkal a bokámon már nem megy...
a lányáért öl!már többen végezték egy bizonyos to fenekén!
Maradjon csak mind,épp írni akartam,milyen tüneményes és aranyos leánya van egy itteni kollégának.
mikor lesz a kövi motoros tali?
Sajnos az a baj, hogy a Suzuki szervízben nem tudják, hogy mit merre kéne állítani, mert nem tudják mérni az erdményt...
Ha van hibakód, azt tudják kiolvasni...
Hívtam az Agot, az mondta, hogy csak a Power Commandert tudják állítani, a gyárit nem.
A powercommander 80 a beállítás 48 e. Ft. Nekem ez kicsit oknak tűnik...
Lehet a gyári beállításokon is állítani valahogy?
Mit kell ilyenkor állítani, több üzemanyagra van szükség?
A haverod még mindig nem csörgött, ébreszd már fel légyszi!
Több mint egy hete leadtam neki a drótot...
Köszi!
Én ugyan nem tapasztaltam semmi féle rendellenességet a slip-onok felrakása miatt. Kérdés, hogy ennek ellenére ajánlott-e elmennem összelövetni...ha jól emlékszem esztergomi cég aki profi ebben? Csunderlik Csaba?
az xx forumra kedves zolicbr feltettem a k;peket....
mondjuk ezt megtudom érteni!
A gázos témához nem tudok hozzászólni, de én biztosan fújnék bele levegőt, nem hiszem hogy bármi baja lenne.
Nem kaptad meg az sms-emet, vagy változott a számod?
Megnézem 5-ös térképpel, meg kikapcsolt TRE vel...
Most raktam fel a Martin dobokat, érdemes valami számítogépes beállításra elvinni a gépet, vagy semmi értelme?
Alapjárat kicsit ingadozik...