Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod miket tudsz meg közel husz év után!
ugye!

Csinos a lány,semmi kétség,de többünknek a lánya lehetne!No meg tiszteletben tartjuk a családi vonalat!Ja és félünk Attitol rendesen!
apu te ölsz? mintha ezt elfelejtetted volna mondani (a tó mélye nem is rossz ötlet)
Csak egy ártatlan megállapítás volt,semmi több.
Jó úszó vagyok,de súlyokkal a bokámon már nem megy...
csak ovatosan!

a lányáért öl!már többen végezték egy bizonyos to fenekén!
Nemnem!
Maradjon csak mind,épp írni akartam,milyen tüneményes és aranyos leánya van egy itteni kollégának.
jól van akkor csak a harmadikat , egyébként köszi
dinka vagy a második szerintem igencsak jó lett
nagyon ratyin nézek ki a képeken könyi nem lehetne leszedni azt amin csak én vok? amin apuval vok maradhat az tetszik, majd ha már profin pózolok akkor nyugodtan tehetsz fel amennyit csak akarsz
mikor lesz a kövi motoros tali?
Szia!
Sajnos az a baj, hogy a Suzuki szervízben nem tudják, hogy mit merre kéne állítani, mert nem tudják mérni az erdményt...
Ha van hibakód, azt tudják kiolvasni...
Hívtam az Agot, az mondta, hogy csak a Power Commandert tudják állítani, a gyárit nem.
A powercommander 80 a beállítás 48 e. Ft. Nekem ez kicsit oknak tűnik...
Lehet a gyári beállításokon is állítani valahogy?
Mit kell ilyenkor állítani, több üzemanyagra van szükség?
Szia Menya!

A haverod még mindig nem csörgött, ébreszd már fel légyszi!
Több mint egy hete leadtam neki a drótot...

Köszi!
Bocs a kis betűért István...
Szia istván!

Én ugyan nem tapasztaltam semmi féle rendellenességet a slip-onok felrakása miatt. Kérdés, hogy ennek ellenére ajánlott-e elmennem összelövetni...ha jól emlékszem esztergomi cég aki profi ebben? Csunderlik Csaba?
a számom:20/3745535,erre nem jött sms.köszi az infót.a hátsó gumi gázzal volt fújva,abban nem is változott a nyomás.az elsőben viszont jócskán kellett fújni így is hogy nem tudtam,2 bar-ra fújattam
Hali
az xx forumra kedves zolicbr feltettem a k;peket....
Egyszerre raktad fel a dobokat a giproval? mert ezek a dolgok, amit leírtál, így inkább már a dobcsere számlájára írhatók. érdemes lenne az injektort hozzáhangolni a dobokhoz. Én az enyémen megnöveltem az alapjáratot kb 1500-ra, a főtengelycsapágyaknak is jót tesz a magasabb fordulatszám miatti olajnyomás-többlet, meg a motor sem annyira rángatós.
Nem akar veled beszélni!
mondjuk ezt megtudom érteni!
Elől- hátul 2,9 a gyári a busának, de rá van írva a hátsó lengőkarra. ( minden motorra rá van írva)
A gázos témához nem tudok hozzászólni, de én biztosan fújnék bele levegőt, nem hiszem hogy bármi baja lenne.
Nem kaptad meg az sms-emet, vagy változott a számod?
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.vagyis kettő.Honnan tudhatom hogy a gumikban mennyinek kell lenni a nyomásnak?a másik pedig hogy ha a gumi nem sima levegővel lett felfújva hanem gázzal akkor én abba fújhatok mondjuk a benzinkúton levegőt?keverhetem?
Hamár ugyis évekig rejtegetett!
A kuplung érzékelő jó, mert ha nem huzom be akkor nem tuom indítani a motort...
Megnézem 5-ös térképpel, meg kikapcsolt TRE vel...
Most raktam fel a Martin dobokat, érdemes valami számítogépes beállításra elvinni a gépet, vagy semmi értelme?
Alapjárat kicsit ingadozik...