Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyel äsni
Atti! Nagyon sajnällak, de tudod megbeszeltük, hogy a gep az ur, szerencse hogy neked nem lett komolyabb bajod
megköszönöm mennyi lenne
Oda adtam a mocival
De tudok szerezni Kék szürke van a bázison,megkapod olcsoért
Baszus Sajnálom havaer
Szerencse,hogy te jól vagy
zmenyus látom a régi gépeden volt tankbőr nincs meg véletlenül
Jó estét a nagyoknak!
Sajnálom hogy hosszú idő után rossz hírt kell ide beírnom de ma sajnos buktáztam a vassal
Én jól vagyok csak a kezem kellett varrni de ő sajna nem viselte ilyen jól
Képek hamarosan az adatlapomon.
Szép Jóóóó Estét Mindenkinek!
De különben nagyon jó a conti road attack
José! Csörögj ha jössz hátha tudunk váltani egy szót!
Majd kiment abbol a szép,és okos fejemböl!

561234570845087fekete pont,és gödör!Ahogy igértem!
Jóestét uraim.valakinek nem porosodik a pincében egy tankbőr kék-fekete k5 busára átvenném.
Akkor jól benéztem
Dulop nekem csak slik-volt
Az nagyon jó volt
Néztem
de még nem jött át
Egy kcsit átfogalmaznám:

Nincs biztonság tőlem, nem használok ökölre akasztható villamosítót és kézzel vágok. Az ország legalját vallatom és rajtam kívül még rengetegen értik, hogy mire gondolok, mikor azt mondom, hogy szopj ki. A többségük megfertőzi a többi álnyüvet és nem örülök, ha összetévesztik a Kocsmát a Karámmal. Tisztelettel gondolok Rasszira, Tarhára, Mákosra és Leöldökre, szeretem Gép Pityut a bélzajt és a parasztságot. Itt élek több piálóbajnok hazájában, púban mi vagyunk a császárok és igen is nálunk van a legtöbb egy főre eső stricher!

Koboldok én így kereslek titeket!

Ez a pilot sport, igaz? És a dunlop? A michelin csak egy reklámablak!
mégis megkerüllek vele!
szombatra igérte!
Nekem volt ilyen guma hátul Olyan kemény mint a vídia,ha megcsúszik szikrázik nem hagyfekete csíkot
Nagy darabok szakadnak le róla ha durváskodsz
Nincs biztonsági övem, nem használok tükörre akasztható illatosítót és nem kézzel váltok. Az ország legszebb hangjait hallgatom és rajtam kívül még rengetegen értik hogy mire gondolok, mikor azt mondom, hogy stoppi. A többségük megelőzi a többi járművet, és nem örülök, ha összetévesztik a Hondát a Kawával. Tisztelettel gondolok Rossira, Talmára, Mókusra és Szemöldökre, szeretem a GP-t, az FMX-et, a szélzajt és a szabadságot. Itt élek több világbajnok hazájában, stunt-ban mi vagyunk a császárok, és igen is, nálunk van a legtöbb egy főre eső Gixxer!
Motorok, én így szeretlek titeket.
De a Menya vágott slicket tud, nem? Nekem meg új gumma kék!
Azért ne vigyorogj annyira a sok "kavics"mellett!Szeretnénk már látni a "kis"pofikádat!
Na persze!
Megosztási mappát megnézted már?
Ne hülyísd
Csak motorra van gumim