Hát igen. Sajnos itt sincs kolbászból a kerítés és nem is lesz még jó sokáig...dolgozhatunk még 1000-el, hogy a meglévőt egyáltalán megtudjuk tartani...
Persze akik közel vannak a vályúhoz azok most mégjobban gyarapodnak...minket a középvállalkozókat meg folyamatosan jól seggbekúrnak...ennyi...de nem sokáig mert még kicsit szórakoznak aztán kipakolom a cégeket külföldre aztán szopjanak ki bő nyállal...
én kábel tv,és villanyhálozat szereléssel foglalkozom.volna melo,csak amit 50ezerböl lehetne megcsinálni,azért 17-et akarnak fizetni.még én adjak pénzt,hogy dolgozhassak?rohadt gyurcsány,és bandája!ha nam lenne fix a törlesztöm,már bebuktam volna a mocit is,tutira.na akkor lennék gyilkolos kedvemben!
Hüle...csak drogeladásból lehet jó pénzt keresni? Egyébként építőiparban vagyok, pont azt érinti a legjobban a recesszió...De van több egyéb üzletben is érdekeltségem. Ja és mind legális! Mért te mit csinálsz? (rosszul.. )
Tetccik a programjuk
Van guma párban 20-25 körül
Ez itt sajnos nem vicc
http://video.google.com/videop...
Te szegény!
Most alkudoztam rája!
Persze akik közel vannak a vályúhoz azok most mégjobban gyarapodnak...minket a középvállalkozókat meg folyamatosan jól seggbekúrnak...ennyi...de nem sokáig mert még kicsit szórakoznak aztán kipakolom a cégeket külföldre aztán szopjanak ki bő nyállal...
Két fehéret, feketét, meg egy szarrá tuningoltat!
Pedig csak 10 percet vártam az út szélén.