Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muszály lesz a JOBBIK-ra szavazni

Tetccik a programjuk
Az embert pont ma néztem, mert itt volt a helyi TV-ben műsor vele...félelmetes...
Ne koldulj
Van guma párban 20-25 körül
Akkor szerintem kezdj el gyorsan pakolászni
Ez itt sajnos nem vicc

http://video.google.com/videop...
Batlax Bt 002
Elado Hayabusa 1300-as kék szinü , kitünő állapotban
na jol van arcok,én léptem.legyetek jók!(ha tudtok)
Helyes!
Mindgyá sajnállak!

Te szegény!
Én inkább egy házat veszek!

Most alkudoztam rája!
beszóltam az xx forumba.figyelmeztettem őket a büntire.nem mondhatják,hogy nem szóltam..
egyébként az ilyen gazdag gyerekek szokták ledobálni a még egész jo gumikat a mocirol.ugyhogy te ezentul küld el nekem..
mindegy.ez itt egy motoros fórum,ugyhogy maradjunk a témánál.
Hát igen. Sajnos itt sincs kolbászból a kerítés és nem is lesz még jó sokáig...dolgozhatunk még 1000-el, hogy a meglévőt egyáltalán megtudjuk tartani...

Persze akik közel vannak a vályúhoz azok most mégjobban gyarapodnak...minket a középvállalkozókat meg folyamatosan jól seggbekúrnak...ennyi...de nem sokáig mert még kicsit szórakoznak aztán kipakolom a cégeket külföldre aztán szopjanak ki bő nyállal...
én kábel tv,és villanyhálozat szereléssel foglalkozom.volna melo,csak amit 50ezerböl lehetne megcsinálni,azért 17-et akarnak fizetni.még én adjak pénzt,hogy dolgozhassak?rohadt gyurcsány,és bandája!ha nam lenne fix a törlesztöm,már bebuktam volna a mocit is,tutira.na akkor lennék gyilkolos kedvemben!
Hüle...csak drogeladásból lehet jó pénzt keresni? Egyébként építőiparban vagyok, pont azt érinti a legjobban a recesszió...De van több egyéb üzletben is érdekeltségem. Ja és mind legális! Mért te mit csinálsz? (rosszul.. )
Szombaton én is sok szép busát láttam!
Két fehéret, feketét, meg egy szarrá tuningoltat!

Pedig csak 10 percet vártam az út szélén.
mi a szarból élsz te?én egy rohadt radiális fékkart sem tudok venni,és két legyalult slick-kel járok!drogot árulsz?
Nem érint? Hát szerintem bőgnél ha tudnád mennyire...
ja!szombaton az m3-as bevezetőjénél találkoztam egy busás gyerekkel,aki két sv-s arccal motorozott.nem innen volt valaki?
Hát gondolkodtam, hogy kicserélem a kipuffokat...
csöle!nem vettél valami uj.és drága dolgot a vasadra?mert ugye téged nem érint a válság..