Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello! én megmondom őszintén még nem hallottam, hogy bárkinek is problémája lett volna a giproval. esetleg annyit nézz meg, hogy a kuplungnál levő mikrokapcsoló nincs-e folyamatosan összezárva, bár ez is csak ötlet szintjén merült fel bennem. próbáld meg az 5. fokozatba állítani a műszert meg üresbe is. de sajna erre a problémára nincs semmi tippem. sorry. . .
Helló baby
A 4-es ha jól emlékszem V-Stromhoz ajánlott állás,az 5-ös való a Busához,6-os meg valami általános.
Ki kellene próbálnod kikapcsolt TRE állásban.
Közben tanulmányoztam a leírását, és rájöttem, hogy 4-es beállítással mentem vele.
De a lámpánál elkezdtem nyomkdni, és akkor átkapcsoltam 6-os ra, és úgy már jobbnak tűnt, de még akkor is voltak gondok, főleg váltáskor...
Mág nem próbáltam kikapcsolva, az lesz a következő lépés...
Titte4lett!
Még nem hallottam hogy valaki panaszkodott volna rá...Nekem is van már egy ideje de nincs vele gond.
Próbáld simán alapállásba kapcsolni ha nem úgy használod,tudtommal a te géped még fojtatlan.Hátha az a gáz hogy 5-ös vagy 6-os térképen van a fokozatkijelző.
De majd feket663 tud rá mondani valami hasznosat biztosan.
okés, na mentem szólj ha mész legközelebb és ha megyünk a tuning showra akkor is, puszi aloha mindenkinek
Még szép, hogy nem!
szija apci ugye nem gáz, hogy regisztráltam?
kicsi ártatlan angyalka
Szia kicsi jányom!
még hogy kicsi!?
aha!

A gyerek,nem gyerek!
Jájá a jánya
Szerintem Busati kicsi jánya!
Oksa!

de te kivagy?
Segítsetek nekem Gypro fokozatkijelzővel kapcsolatosan.

Beraktam a gépbe elsőszériás 2000-es gyártású, és rendetlenkedik a motor, lehet a gyprohibája?
Amióta beraktam azóta csinál olyat, hogy néha leál miközben behúzptt kupunggal gurulok, valamint magasabb fordulatnál(6000 körül) ha hirtelen elveszem a gázt, és ráhúzom, akkor fullad, és amig nem veszem vissza a gázt addig nem is indul el...
Valamint váltásnál is rángat, mintha a gyujtáshagyna ki, amikor válto, de ha nagyon ovatosan kezelem a gázt, akkor nem csinál ilyet...
Még nem próbálta ugy, hogy kiszedem a fokozatkijelzőt, de valamikor kipróbálom ugy is...
Volt valakinek gond a Gypro fokozatkijelzővel?
Aloha mindenkinek, a tegnapi party nagyon jó volt, és örülök, hogy megismerhettelek titeket! Thx a mocizást fater! Puszi
Látom,de kislányokkal motorozok!
Majd legközelebb bepótolom.
Köszi Csokibá!
GáborXX

Megérkeztem, nem volt semmi gond útközben, sajnálom, hogy nem voltam ma vidám társaság...
tiszteletem.
Jóóó reggelt!

Nálunk jó idő van!