hello! én megmondom őszintén még nem hallottam, hogy bárkinek is problémája lett volna a giproval. esetleg annyit nézz meg, hogy a kuplungnál levő mikrokapcsoló nincs-e folyamatosan összezárva, bár ez is csak ötlet szintjén merült fel bennem. próbáld meg az 5. fokozatba állítani a műszert meg üresbe is. de sajna erre a problémára nincs semmi tippem. sorry. . .
Közben tanulmányoztam a leírását, és rájöttem, hogy 4-es beállítással mentem vele.
De a lámpánál elkezdtem nyomkdni, és akkor átkapcsoltam 6-os ra, és úgy már jobbnak tűnt, de még akkor is voltak gondok, főleg váltáskor...
Mág nem próbáltam kikapcsolva, az lesz a következő lépés...
Még nem hallottam hogy valaki panaszkodott volna rá...Nekem is van már egy ideje de nincs vele gond.
Próbáld simán alapállásba kapcsolni ha nem úgy használod,tudtommal a te géped még fojtatlan.Hátha az a gáz hogy 5-ös vagy 6-os térképen van a fokozatkijelző.
De majd feket663 tud rá mondani valami hasznosat biztosan.
Beraktam a gépbe elsőszériás 2000-es gyártású, és rendetlenkedik a motor, lehet a gyprohibája?
Amióta beraktam azóta csinál olyat, hogy néha leál miközben behúzptt kupunggal gurulok, valamint magasabb fordulatnál(6000 körül) ha hirtelen elveszem a gázt, és ráhúzom, akkor fullad, és amig nem veszem vissza a gázt addig nem is indul el...
Valamint váltásnál is rángat, mintha a gyujtáshagyna ki, amikor válto, de ha nagyon ovatosan kezelem a gázt, akkor nem csinál ilyet...
Még nem próbálta ugy, hogy kiszedem a fokozatkijelzőt, de valamikor kipróbálom ugy is...
Volt valakinek gond a Gypro fokozatkijelzővel?
Ki kellene próbálnod kikapcsolt TRE állásban.
De a lámpánál elkezdtem nyomkdni, és akkor átkapcsoltam 6-os ra, és úgy már jobbnak tűnt, de még akkor is voltak gondok, főleg váltáskor...
Mág nem próbáltam kikapcsolva, az lesz a következő lépés...
Próbáld simán alapállásba kapcsolni ha nem úgy használod,tudtommal a te géped még fojtatlan.Hátha az a gáz hogy 5-ös vagy 6-os térképen van a fokozatkijelző.
De majd feket663 tud rá mondani valami hasznosat biztosan.
A gyerek,nem gyerek!
de te kivagy?
Beraktam a gépbe elsőszériás 2000-es gyártású, és rendetlenkedik a motor, lehet a gyprohibája?
Amióta beraktam azóta csinál olyat, hogy néha leál miközben behúzptt kupunggal gurulok, valamint magasabb fordulatnál(6000 körül) ha hirtelen elveszem a gázt, és ráhúzom, akkor fullad, és amig nem veszem vissza a gázt addig nem is indul el...
Valamint váltásnál is rángat, mintha a gyujtáshagyna ki, amikor válto, de ha nagyon ovatosan kezelem a gázt, akkor nem csinál ilyet...
Még nem próbálta ugy, hogy kiszedem a fokozatkijelzőt, de valamikor kipróbálom ugy is...
Volt valakinek gond a Gypro fokozatkijelzővel?
Majd legközelebb bepótolom.
Megérkeztem, nem volt semmi gond útközben, sajnálom, hogy nem voltam ma vidám társaság...
Nálunk jó idő van!