Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Már egy ideje én is vásárolgatok ebay-en, bár mióta a forint jó "erős" hanyagolom. Azért javasolom majd neki, hogy nézzen szét.
Igen sajnos van min izgulni rendesen.
Szép sunyiban addig törvénykeztek,hogy mostmár bár milyen adoság miatt bukhatod a házad,legyen az akár közüzemi számla,közös költség bár mi.
Látom nem nézted végig a videót.Nekem egy Idösebb kolégám mondta ezeket tavaly nyáron,persze kiröhögtem.De most már nem röhögök.
A helyzet az,hogy már 5.-6. havi nyugdijra sincs pénzük,söt semmire.Szerinted ha a szomszéd orkok nem kapnak segélyt hova törnek be elöször,és ha a rendör nem kap fizetést,ki fog megvédeni tölük.A patkány is elhagyta már a sülyedő hajót.
És ha nem mész el szavazni lemondasz aról a jogodról,hogy változtass ezen.Az országot szisztematikusan profi modon tönkre tették most mi jövünk.
Ajánlom is!
Na jaaaaa! Még boldogítalak Titeket egy kicsit még......
Meg a Jóisten! Ő is segített rendesen!
Tittelett!
Robotos!
Segítő társaim eme projectben:Fistván,Menya,Fiveurban!
Jó az "amis"cucc!
Joestet, itt Ecser
Robotos! Hivj fel!
Sziasztok! Megnéztem amit felraktál Menyus! Tudtam eddig is, hogy nagy baj van! Érzem a saját bőrömön! Mint ahogy itt még sokan mások! De most, hogy megnéztem a víz levert! . Mert eddig /csak/ attól kellett félnünk, hogy nem lessz lakás a fejünk fellett! De ha igaz ez az izraeli duma, akkor már az életünk is félthetjük! Én már láttam képeket, hogy ezek mire képesek! Há t nem vólt szép látvány!
Azért ez nem szotyi...

http://www.fn.hu/auto/20090330...

bazz....
Bazze ezek a beszólások Csöle! kurva jó vagy!
(rájöttem miből van!)
Én hozattam Amcsiból neki egy fejidomot, meg egy lámpát. De arra kell felkészülni, hogy ha elakad a vámon, akkor ÁFÁ-t kell fizetni. Olyan cuccokat érdemes csak rendelni, ami vámmal és ÁFÁval is megéri, és ha nem vámolják meg, akkor az az extra haszon. 8% a vám ezt a vételárra és a szállítási költségre szabják ki, az áfát meg a vételkár+szállítási költség+vámra. ha valamelyik összeg nem éri el a 10 euro forintosított értékét, azt nem kell megfizetni. Az amerikai e-bay-en lehet találni viszonylag olcsón idomokat, meg mindenféle apróságot. Regisztrálni kell, ingyenes, csak egy kis angol kell hozzá. Következő kérdésedre válaszolva én nem vállalkozok a behozásra, mert az e-bay nem egy bolt, hanem egy piac, (bár vannak boltok is rajta) ezért sem garancia, sem biztosíték nincs arra, hogy az érkezik meg, amit rendelsz, ez csak az eladó hozzáállásán múlik( bár a legtöbben kényesen ügyelnek a hírnevükre). Olyan is előfordulhat, hogy a postán valahol (főképpen Magyarországon...) egyszerűen eltűnik az áru. Ezek ellen a dolgok ellen bizonyos fokú védelmet nyújt a Paypallal történő fizetés, amihez egy dombornyomott bankkártya kell, és regelni kell a paypal.com-on. ennek a menetét nem írnám le, mert ezernyi helyen le van írva (google a barátod, az ebay-el kapcsolatban is.)
Azt is hozzá kell tennem, hogy nekem még bármelyik csomagom megérkezett (Amerikából, Németországból, Angliából és Olaszországból is)
Kicsit hosszú voltam. Bocs az offért.
Mr.!
Amikor összetört a géped, akkor új idomokat is vettél? Itthon, vagy kintről?
Sajnos az egyik ismerősömnek is összetört a szürke K8 és a milla körüli idomárakból szeretne faragni, hogyha mód van rá.
Sziasztok!
Szeretnék valamit kérdezni motorozással kapcsolatban, hogyha még itt lehet!?
Naja...ne félj egyből nem akarna annyi ember képviselő lenni...rögtön nem lenne olyan kapós a "szakma"... A rohadt tetves anyjukat.... Meg ha még azt is bevezetnék nekik, hogy dolgozzanak is...na akkor lenne cudar világ...úgy kellene összefogdosni embereket, hogy beüljenek a parlamentbe...

Na mind1 hagyjuk...ez itt ugyis OFF...
Pep!

Fél Láng Vince!
Benne vagyok!

Épp ma hallottam a Hir Tv-én,hogy ez az uj elnökjelölt mit mondott!
Idézem(nem szo szerint):Még több megszoritás,a gázár támogatás telljes eltörlése,a 13.-és 14.-havi nyugdij,illetve fizetés eltörlése,családi potlék eltörlése,stb.
Érdekes,hogy ez a faszkalap se azzal kezdte,hogy a képviselöket,mondjuk ugyanojan juttatások illessék meg,mint bármelyik közalkalmazottat(brutto 180-ezer fizu,60-ezer ruha pénz)oszt nuku más!Nincs szolgálati járgány,nincs ingyen mobil,nincs 25-forintos szendvics a parlamentbe,stb.Csak az ami a közalkalmazottaknak(tanárok,ovonök,stb).
De erröl szo se volt!
Én ezért else megyek szavazni,ha oda jutunk!Nem mindegy hogy a Gyurcsán lopja ki a zsebemböl a pénzt,vagy az Orbán!
Hisz mind HAZUDIK!
Könyörgöm! Akasszuk fel őket...
Mindjárt nézem!
Na jó persze ez így megy már 20 éve,meg is szoktuk,de eddig legalább hagytak élni.
Attol tartok most nagyon nag a baj
A videót is nézd meg amit belinkeltem
Szerintem tök mindegy kire szavazol!

ugyis a saját zsebüket fogják tömni,a te károdra,a te adodbol(aímit vagy igy,vagy ugy megemelnek)!