Üdv mindenkinek.
Van egy garnitúra első fékbetétem 99-2007 ig busához, braking sinter betét 10000 ezer ft ot kérek érte ha valakit érdekel az irjon ill hivjon
30 6450719
üdv
Nem hinném,hogy érezhetö külömbség lenne. Gear2Dash-al fixen a 4.et látja a másikat állíthatod 4.5.6.-at lássa
Agó szerint 6.-ban a legerösebb,de így tiltja a végsebességet.
Kb 12 Le a különbség
kérdés: lenne kedvetek egy GSXR talihoz? illetve egy kisebb guruláshoz? nincs még konkrét terv, ha összejön a csapat akkor ráér tervezni helyszint és időpontot. akinek van kedve hozzá, motorozz.hu-ra irjon nekem (murdoc).
mert senki nem törődik vele, csak hajtja, ahogy a csövön kifér, így aztán sérülésmentes gyakorlatilag nincs is a piacon. Karbatartással nemigen törődik senki. Így aztán mikor elmondom valakinek, hogy az enyémben 47000 kilométer van, akkor mindenki csak húzza a száját. viszont az meg nem érdekli őket, mikor azt mondom, hogy 40-nél az összes főtengely és hajtókar csapágy ki volt cserélve a blokkban, a dugók is újak, normálisan be van állítva az elektronika, sem sok, sem kevés üzemanyagot nem kap a motor, az olaj is 5000-ként cserélve van a szűrővel együtt, stb. Sajna egy motorra az üzemanyagon meg a gumikon kívül is költeni kell, nem csak használni, hogy üzembiztos legyen.
Mennyi szétba..ott busa van a piacon....félelmetes. Tudjátok az a dühitő amikor telefonon megkérdezed hogy fasza a gép müszakilag is? és azt mondják hogy az. leutazok 350km-t bivajba..nádra és egy halom szart találsz az udvaron. a másik hirdetésre mire odaérsz emelnek az árán egy 100ast. a harmadik meg nem ér rá csak 1óra mulva te megvárod utánna felhiv hogy ő nem ér ma rá. és sorolhatnám. 3500km-t mentem moci után 1hét alatt.
Sziasztok!
Mi a különbség a Healtech X-Tre Power Box és a Prop-tech Gear2Dash között? A kettő ugyanaz csak más köntösben? A Healtech nyomaték és lóerő növekedést is ír, a Prop-tech nem. Mégis más a kettő?
Van egy garnitúra első fékbetétem 99-2007 ig busához, braking sinter betét 10000 ezer ft ot kérek érte ha valakit érdekel az irjon ill hivjon
30 6450719
üdv
De hívd fel kérdezd meg 06 20 5 246246
12LE nem kevés.
Agó szerint 6.-ban a legerösebb,de így tiltja a végsebességet.
Kb 12 Le a különbség
Nekem Gear2Dash van. Ezek szerint nem sok minden változna, hogyha kicserélném X-Tre Power Box-ra.
Mi a különbség a Healtech X-Tre Power Box és a Prop-tech Gear2Dash között? A kettő ugyanaz csak más köntösben? A Healtech nyomaték és lóerő növekedést is ír, a Prop-tech nem. Mégis más a kettő?