Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

essssssssstét
Halo- halo itt a lakokocsi!
Üdv mindenkinek.
Van egy garnitúra első fékbetétem 99-2007 ig busához, braking sinter betét 10000 ezer ft ot kérek érte ha valakit érdekel az irjon ill hivjon
30 6450719
üdv
tizenkettö Ago fékpadon mérte

De hívd fel kérdezd meg 06 20 5 246246
Bocs 1-2 LE vagy 12Le?
Köszönöm a választ!
12LE nem kevés.
Nem hinném,hogy érezhetö külömbség lenne. Gear2Dash-al fixen a 4.et látja a másikat állíthatod 4.5.6.-at lássa
Agó szerint 6.-ban a legerösebb,de így tiltja a végsebességet.
Kb 12 Le a különbség
Az én cascomnál nincs olcsóbb, mert nincs. inkább vigyázok és lassan megyek.
Nem kevés, de ha már ennyire fizetek adót, akkor adja is le.
kérdés: lenne kedvetek egy GSXR talihoz? illetve egy kisebb guruláshoz? nincs még konkrét terv, ha összejön a csapat akkor ráér tervezni helyszint és időpontot. akinek van kedve hozzá, motorozz.hu-ra irjon nekem (murdoc).
Szeva
ÓÓ nagymester CS.
kevés már a 197 ló mi?
István jól emléxem, hogy te írtál valamit a cascoról, hogy olcsón tudtál kötni?

Nekem Gear2Dash van. Ezek szerint nem sok minden változna, hogyha kicserélném X-Tre Power Box-ra.
Köszönöm szépen!Üdv
Köszönöm!Üdv
A bekötése müködése ugyan az A Healtech programotható 3 féle képpen,a Prop-tech fix
pedig létezik a piacon kevés kmes s.mentes csak ki kell fogni
mert senki nem törődik vele, csak hajtja, ahogy a csövön kifér, így aztán sérülésmentes gyakorlatilag nincs is a piacon. Karbatartással nemigen törődik senki. Így aztán mikor elmondom valakinek, hogy az enyémben 47000 kilométer van, akkor mindenki csak húzza a száját. viszont az meg nem érdekli őket, mikor azt mondom, hogy 40-nél az összes főtengely és hajtókar csapágy ki volt cserélve a blokkban, a dugók is újak, normálisan be van állítva az elektronika, sem sok, sem kevés üzemanyagot nem kap a motor, az olaj is 5000-ként cserélve van a szűrővel együtt, stb. Sajna egy motorra az üzemanyagon meg a gumikon kívül is költeni kell, nem csak használni, hogy üzembiztos legyen.
az a szomoru hogy mi motorosok is átverjük egymást..... persze tisztelet a kivételnek!
Ezért érdemes itt kérdezősködni...mert ha a csapatból ajánl valaki valamit akkor az a motor rendben van.
Mennyi szétba..ott busa van a piacon....félelmetes. Tudjátok az a dühitő amikor telefonon megkérdezed hogy fasza a gép müszakilag is? és azt mondják hogy az. leutazok 350km-t bivajba..nádra és egy halom szart találsz az udvaron. a másik hirdetésre mire odaérsz emelnek az árán egy 100ast. a harmadik meg nem ér rá csak 1óra mulva te megvárod utánna felhiv hogy ő nem ér ma rá. és sorolhatnám. 3500km-t mentem moci után 1hét alatt.
Sziasztok!
Mi a különbség a Healtech X-Tre Power Box és a Prop-tech Gear2Dash között? A kettő ugyanaz csak más köntösben? A Healtech nyomaték és lóerő növekedést is ír, a Prop-tech nem. Mégis más a kettő?