Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az Esti Motorozások az alábbi napokon kerülnek lebonyolításra.

* április 12.
* május 3.
* május 24.
* június 21.
* augusztus 9.
* augusztus 23.
EZ NAGYON TALÁLO
mennyi most ez a fehér busa zmenyus?
Zmenyus!
Mikor lehet a ringre menni?
Van ott még ahol ez volt
De a fekete nem láccik
tiszteletem az uraknak!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAzt a cigóóó mindenedet! Én is szeretnék ilyen rácsot...persze feketét...
Hát ilyenek ezek a fiuk
Jaja ezt akartam írni
Reklám kicsit másképp "Nincs munkaviszonyom, és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: "kandesz rakló". Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre. Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai? Magyarország, én benépesítelek!"
Biri! Legalább most már tudom merre laksz
Mert elcsaltatok moccolni!

Ugyhogy a vas felét ti álljátok,mert miattatok mentünk oda!Ergo,ha ti nem csaltok el moccolni,akkor nem nézem ki azt a királykék(Gáboromnak kirájjjjkék) vasat!
Legalább szépen lemostam
Nekem sem szoltak Pedig kellett volna plexit cserélnem a maminál
Ha kell valami szólj,van tuti kedvezményem náluk
dehogy még a popójukat sem az aztán a felháborító ugye biri...
Bazz

itt voltatok töllem 300 méterre és nem toltátok be a képeteket?
Na hello!

MA láttam 1-2 motoros cigányt Hegyeshalomban...valami kék GSX-R, meg ilyen kukanarancssárga Busa...stb...na kik voltak? Hiába telleget nekik az ember az ajudibú...
Gyerekek ez a Csokiman már megint mit nézett ki magának?
Szerinted?
No mi van veletek?
Senki nem motorozik?
NA! A vetítés megint....hol megy annyit az a kotla teeeee....87% lejtőn max...