Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megpróbálom fent is légteleníteni akkor,köszönöm!
Munkahenger-cserére még nem is gondoltam,megfontolandó mindenesetre.
Jól jönne egy kicsivel több biztonság-érzet a fékkart markolászva.
Nem vagyok a fékek nagy tudora, de lehet, hogy már öregecske a folyadék. Ha ez nem jönne be, akkor meg lehet, hogy szorulnak a dugattyúk kicsit, vagy egy kicsi levegő marad a rendszerben. Okosok azt ajánlják, hogy nem csak alul kell légteleníteni, hanem felpumpálás után érdemes a felső munkahenger csőcsatlakozásánál egy kicsit meglazítani a csavart, mert ott is maradhat levegő.
A legjobb, bár nem a legolcsóbb megoldás viszont a felső munkahenger cseréje, viszont bontóban érdemes lehet megnézni a 2004 utáni R1, vagy asszem a 2006 utáni R6 munkahengerét, mert az Brembo gyártmány, ha nem is olyan, mint egy utángyártott Brembo, jóval komolyabb, mint akármelyik Suzukira szerelt Nissin.
Mr.,ez a videó...Minden elismerésem!
Baromi hangulatos,kicsit elgondolkodtató,a végét pedig háromszor néztem meg,nem hittem el,beteg nagyon!
Örülök hogy jól vagytok és gurultok tovább.
Tittelet.
feket663,ne viccelj örülök hogy megosztottad velem(velünk)!
Akkor annyit remélem elmegy nálam is.

Viszont lenne egy olyan kérdésem,hogy 2-3 ezer km után felpuhul a fékkarom és légtelenítenem kell.Utána visszajön a viszonylag határozott nyomáspont,de nem hinném hogy ez normális...
Goodridge fém fékcsövek vannak feltéve.Igaz,elég kopottak a betétek már.
Ez lehet az oka?Vagy valahol tömítetlenséget kéne keresnem?
Helyzetjelentés:

Nálunk esik. A forint is, az eső is...meg az életszínvonal is.

És arra?
Mindkettőt kipróbálva mondhatom, hogy a Mich. PP 2 CT sokkal, de sokkal játékosabb gumi. könnyebb vele kanyarodni, viszont 5-6000 kilométer alatt elkopik. Valamit valamiért. az m3-nak kerekebb a profilja, és minimálisan többet fut el, viszont nehezebbnek tűnik tőle a motor. szerintem. . .
És az ára?
lugikusnak hangzik, de az igazat megvalva amikor sokat döntögetek a gumi kúposodik, ha meg sokat járok a városban, akkor gömbölyűre kopik. Utcára, pilisbe, mátrába nincs jelentősége ennek, pályára meg úgysem ilyen gumit érdemes felrakni..
Köszi az infót!

A pilot sport nagyon jól tapad, ez tény nekem az nem tetszik benne, hogy a profilja nem annyira csúcsos. Azt remélem, hogy ha egy csúcsosabb profilú gumit teszek fel(pilot power) akkor jobban lehet vele majd dönteni, mert a kanyarban nagyobb felületen érntkezik az aszfalttal.
Jol gondolom én ezt?
Zoli: én rengeteget gurulok elsőkeréken, a régifajta pilot sporthoz képest mindent összevetve nem kapsz sokkal jobbat, ez tapad hidegen melegen, poroson, az újabb gumik viszont hidegen nagyon rosszak, tavasz/őszi motorozásnál ha kihagyok 2 lámpát, visszahül egy picit a gumi, és utána rendszerint csúszok 10 métert mire megemeli a seggét... Tény hogy az másik két gumi melegen jobban tapad mint a pilot sport...
Közútra jó az?

Tudom, hogy sokan használják, de azt hallottam, hogy nagyon hamar le tud hűlni, és akkor okozhat meglepetéseket...
Csúsztál már meg vele?

Nem szeretnék sporolni, a legbiztonságosabbat szeretném.
elég lányosan kell tekergetni a gázkart, ha az ember 5000-et akar elmenni egy vágott slickel, nekem 2000-nél többet még nem sikerült, a másik meg hogy egy bp balaton nyélgázon simán felrobbanhat...
Szerintem a vágott slick(ha jól írom)
És az is elmegy 5500km.
Ja és 20-30 között kapsz PÁRBAN! nem mind1!
2009 május 11. (vasárnap):

Vasárnap Esti motorozás 17:00 – 20:00 óráig.

Időterv: 2 csoport, „A” (lassú és „B” (gyors/licences) mindegyik 3 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás

"A" csoport "B" csoport
17:10 - 17:30 17:35 - 17:55
18:00 - 18:20 18:30 - 18:50
18:55 - 19:15 19:20 - 19:40

Utas motoroztatás: 19:45 - 20:05
Gumitémához kapcsolódü kérdésem lenne.
Nekem a Pilot Sport volt felrakva, de most szeretnék kipróbálni egy másik gumit, igaz az, hogy a hegyesebb profilú gumival jobban dönhető a gép?

Melyika jobb? PilotPower 2ct, vagy a metzeler m3?
Mr Barátom! Az eleje jó! A közepe szomorú! A vége BESZARÁS! ! Tavasz van?
Nekem nem, mert már nincs hajam! És most megkukucs!
tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, de én is válaszolok rá. nekem normál használat mellett, kb 5500 kilométert bír egy ilyen guma. kicsivel többet, mint a gyári anno. az kb 4500 után lett kuka, beleértve a bejáratást is.
Ati!
Kukucs meg!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Mégegyszer köszönöm a segítségeteket mindnyájatoknak!
Ilyenkor lesz biztos benne az ember,hogy:BARÁTAI VANNAK!
Köszönöm Nektek!
Ati!
Sisakban,és bőrruhában fürdök!HISZEN MOTOROS VAGYOK! Csak a hajmosás okoz nehézségeket olykor......
Mr! Csak óvatosan döntögess a kádban, mert ott nincs bukótér!