Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nissin ide,vagy oda!

a szar szerelötöl,nem véd!Ha valaki nemért hozzá,akkor lehet sima riga dobfék,szétfog esni!
Biztos tudod, de azért elmondom (meg Fiveurbannak is), hogy a sebességmérő jeladóját jól meg kell húzni, meg menetrögzítővel is bekenni, mert ha kicsavarodik szétverheti a lánckerék védő öntvényt is, az meg elég szar, mert akkor elmegy a kuplung is. Csak szóltam. . .
Igen ez a dual kuplung

A szétesXX ben nincs ilyen
Az a kuplungrásegítés gyári?
Joci!
Lehet hogy túl morbid voltam, bocsi, de hidd el ha valami ki akar esni, az kiesik, és ezen a szinten már csak a szerencse számít!
NYÍLVÁN NEM KÍVÁNOM SENKINEK HOGY KIESSEN VALAMILYEN ALKATRÉSZ A MOTORJÁBÓL!
Ma én is stupekoltam ám
Hogy avval üssék a Busa nyomát
Meg egy bot!
A gyárihoz van kisbalta is!
Azt hittem ez a gyári
Jó estét az uraknak!
A szerszámkészletre visszatérve, nem az ülés alól került elő!
Egy közeli kisbolt eladója bocsátotta rendelkezésünkre!
Jóóóó de addig is mobil gumifallal+trélerrel,jelentkezhetnek az Xxesek túrára
tudod gáborom hogy tisztellek meg minden....de szerintem ez egyálltalán nem vicces!
nekem eszembe sem jutna poénkodni ilyesmivel....bárkivel is történjen!
És ne is történjen! ÁMEN:
Nem kell arra menni Menyus, majd megnézzük a nyáron, úgy is kiesik valamelyikből!
igen Lacháza. Ami Lacházán van gyorsulás arra kiszoktam menni. itt van egy köpésre
Rendicsek
Pedig az is nissin
Biztos azért mert Busád van és gyorsabban tudod nyomogatni a fékpedált,mint az ABS-t a rendszer...
Ha rám tetszett célozni,akkor elmondanám:

- szoktam autóval járni,van benne ABS-is meg bőrfotel is sőt még duál fék is!
Ja és az autómon sincs ABS!
Persze ABS+ bőrfotel+ nagy dobozok az XX-eken, miért nem jár az ilyen autóval!
Ilyen alapon az ABS-is csak a rutintalanokat segíti...
Persze hogy más, a Suzuki csak a robogóin alkalmaz Dual féket, gondolom azért, mert a Dual fék a rutintalanoknak való!( Például a Burgmanokban)
A raftingrol!

Akit érdekel,azoknak irom!ZRX-Rudi,azt mondta zongorázzam le én,ha lehet,mert ö nemjönne szivesen az emlékek miatt!
Ha elegen jelentkeznek,akkor a társaság kedvéért nekidurálom magam!
Tehát mivel rámhagyományozta a tura szervezését,Janival felfogom venni a kapcsolatot,és minden informáciot(ami érdekelhet minket) kiszedek belöle!
jelentkezni csakis a motorozz.hu-n jooobarátok topic
Ha egyszer erre fordulsz,megmutatom!

Telljesen más felépités,mint a suzukié!