Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De utána minden féle hibát jelez
szevasztok gyikok!
vajon ma is magamban fogok irogatni!?
ez ottvan!

vicc hogy három kiloig hogy gyorsult!
asszem ez ellenfél lenne bármely közuti motornak!
Én sokszor láttam már az alkalmazottaikat, a bodza szedő lányokat az út szélén!
Terepjárójuk meg azért van, mert azzal szállítják a vasat a MÉH-be!
Hirdetés:
Bodzaszedők kerestetnek Sztojkáék ültetvényére
Szedjen bodzát a Sztojka családnál! Iván tisztességes munkában megőszült szülei munkaerő nélkül maradtak ültetvényükön, mivel dolgos, szerény, közismerten bodzázásból élő kisfiuk jelenleg barátaival együtt nem ér rá. Ezért a Kuruc.info emberbaráti segítségként önkéntes (egy-két napos ingyen műszakkal) szociális munkásokat keres, hogy együtt menthessük meg szegény Sztojkáékat a csődtől.
Követelmények, felszerelés: legalább 185 cm-es magasság (mert a bodza magasra nő), nagyon rövid haj (mivel a hosszú könnyen beakad a bodzabokorba), sportos testalkat (mert a munka igen nehéz), világos bőr (hisz a fekete bodzára a sötétebb bőrűek allergiásak lehetnek), fekete ruházat (mert a fekete bodzához az passzol legjobban), bukósisak (mert a munka veszélyes a tüskék miatt), 25-30 cm hosszú teleszkópos, fém bodzaszedő eszköz, csípős paprikából készült, flakonos bodzavédő szer, fából készült bodzaütő (egyes elmaradott államokban baseballütőnek nevezik), fémbetétes, speciális munkavédelmi lábbeli, AK-47-es bodzapermetező eszköz.
Jelentkezni Enyingen, a Mercedes-es Bodzatermelők és Bodzaszedők Országos Szövetsége helyi fiókjánál lehet, lehetőleg egyszerre, 1-2-300 fős létszámban.
ez is fincsi
Adatlapon
nem találom a tiedet a tubon
Le a kalappal előtte!
Urbán

Megvan a megoldás a km orádra itt
Nagyon komoly
Vezettem m6-ot negyon komoly
én szerény fiu vagyok az életben...........
Szégyenlős!
Persze, ilyenkor nem akar zaklatni?
Nem akartalak benneteket zaklatni
Hátha valakinek szüksége lenne albérletre!

Kiado lett egy 58-nm lakás,Budafokon a Háros utcában!2szoba+egy félszoba.Egy harámemeletes ház,legfelsö szintjén,gyönyörü panorámámval(gellérthegytöl.Százhalombattáig minden beláthato)
A lényeg a lakás havi bérleti dija:70.000Ft+ rezsi.Kaukcio két honap!
A rezsi havi 25.000-ft kötül van,mivel a háznak saját kazánja van.
Ja igen telljesen bevan rendezve(tv,mikro,mosogép,hütö,butor,stb).
Szoval ha valakinél albérletet kerersnek,akkor szoljatok létszives!
Ez már beteges

A 18-as karika hiányzik
Jól áll neked az ETZ
A múlthét óta fogyókúrázom!
Triplán!

Énis ottvoltam!
10000-ért érdekelne az első index, tudsz róla képet küldeni?
tutilampa-n utánaérdeklődtem, az első index 15e körül van párban, az áttetsző hátsó 18500
Sziasztok
Egy ilyet kellene beszerezni!
Sőt duplán, mert én is ott voltam, te kis pö.....