Én mikor legutóbb vettem egy barátomnak, 6ezer volt az első darabja, a hátsót nem tudom. Az e-bay-en az első párja 46 euro, a hátsóé 26 euro körül van. Plusz posta. Ha esetleg kell valakinek, én odaadom az én elsőimet egy 10esért a kettőt.
Én még a 750 GSX-F-hez kérdeztem Suzi szalonban az első-hátsó búrákat,lepadlóztam a 20+ ezer hallatán...
Aztán megvettem,utólag nem bántam meg de fájt.
Szeretném lecserélni a Busán is,de még nem mertem árak után érdeklődni.
Te HÜLYE KI PÖCS!
Néma gyereknek anya veri a fkxát.
1 év mulva kell megtudnom ezt!
na gyere csak be hozzám majd jol elmagyarázom miért is vannak a cimbik,haverok,barátok.
De Úgy gondolom nem csak nekem szolhattál volna,de OTT itunk együt szinte egéssz este és nem szoltál.Én meg nem vagyok gondolat olvasó .
Aki megtalálta és nem szolt neked kölcse kemóra ami volt benne.
áttetsző indexet legkönnyebben a Suzuki szalonból kaphatsz, hátsó lámpát meg a tutilámpa.hu-ról. Jelen pilanatban nem éri meg külföldiából rendelni a 300 forintos euró árfolyam miatt.
Üdv mindenkinek!
Tavaly végre megvehettem álmaim motorját, így énis büszke "busatulaj" lettem. A motor-extrázás project még folyamatban van, a következő dolog az első irányjelzők, ill. hátsó lámpa búrájának cseréje lenne áttetszőre.
Ezügyben kérném ki a véleményéteket: hol- ill. milyen áron lehet leggyorsabban megszerezni a fent említett alkatrészeket?
Biztos nem
De Hercibe má volt az tuti
Másnap azon gondolkoztam ,hogy hogy tudtam berugni egy fillér nélkül, mivel elveztettem a pénztárcám ott a helyszinen.
Minden nélkül jöttem haza egyedül
Azért nem esett jol. Hogy a kutyát nem érdekelte hogy mi van velünk.
De azért jo volt
12 voltos stab IC+hűtőborda (ha nem hővezető felületre fogatod fel), bármelyik elektronikai alkatrész szaküzletben találsz. Pár száz Ft. 2 be (+/-) és 2 kimenet, egyszerű mint egy pofon, el sem lehet rontani.
1. dolog, hogy a forgalmazónál próbálj reklamálni. Ha ez nem megy, akkor viszont egy fix kimenetű, mondjuk 12 volt körüli stab. IC-t kellene beépíteni a rendszerbe, és arról hajtani a cuccost, de a konkrét megvalósításhoz sajna nem értek.
Megmondom őszintén, hogy ilyet még nem tapasztaltam, ismerősöknek is van ilyen cuccuk mindenféle járműben, talán még pont onnan is rendelték, mint te. Látod, ezért ódzkodtam ettől a rendeléses dologtól annó, így most nem az én fejem fáj miatta. Sajnálom 1ébként a dolgot. Esetleg egy villamossági szerelő biztos tudna megoldást párszáz forintból. üdv.
Mire érdemes figyelni?
Rend őrei?
Aztán megvettem,utólag nem bántam meg de fájt.
Szeretném lecserélni a Busán is,de még nem mertem árak után érdeklődni.
fél éjfél körül indulok haza.
Te HÜLYE KI PÖCS!
Néma gyereknek anya veri a fkxát.
1 év mulva kell megtudnom ezt!
na gyere csak be hozzám majd jol elmagyarázom miért is vannak a cimbik,haverok,barátok.
De Úgy gondolom nem csak nekem szolhattál volna,de OTT itunk együt szinte egéssz este és nem szoltál.Én meg nem vagyok gondolat olvasó .
Aki megtalálta és nem szolt neked kölcse kemóra ami volt benne.
Tavaly végre megvehettem álmaim motorját, így énis büszke "busatulaj" lettem. A motor-extrázás project még folyamatban van, a következő dolog az első irányjelzők, ill. hátsó lámpa búrájának cseréje lenne áttetszőre.
Ezügyben kérném ki a véleményéteket: hol- ill. milyen áron lehet leggyorsabban megszerezni a fent említett alkatrészeket?
De Hercibe má volt az tuti
Másnap azon gondolkoztam ,hogy hogy tudtam berugni egy fillér nélkül, mivel elveztettem a pénztárcám ott a helyszinen.
Minden nélkül jöttem haza egyedül
Azért nem esett jol. Hogy a kutyát nem érdekelte hogy mi van velünk.
De azért jo volt
igy jo a link!
Akit érdekel az idei raftingtura,az ide jelezze!
Mindent leirtam!
Köszönöm!
http://www.motorozz.hu/main.pl
...
Mindent leirtam!
Köszönöm!
http://www.motorozz.hu/main.pl
Használt MotoGP Berik férfi bőrruha!
Méret: 52
Hátán javítva Cölöp Úr által.
ÉRD: 06/20 580 90 81
Megmondom őszintén, hogy ilyet még nem tapasztaltam, ismerősöknek is van ilyen cuccuk mindenféle járműben, talán még pont onnan is rendelték, mint te. Látod, ezért ódzkodtam ettől a rendeléses dologtól annó, így most nem az én fejem fáj miatta. Sajnálom 1ébként a dolgot. Esetleg egy villamossági szerelő biztos tudna megoldást párszáz forintból. üdv.
Egyszer már megcsinálom hogy ne sirjon a szája.